reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Moja wizyta była koszmarna, mam przyjść jutro. Dostałam wysokiego ciśnienia, leki na obniżenie, skierowanie do kardiologa (do którego nie ma terminów, więc mam iść do internisty po skierowanie na ekg). Oprócz tego skierowanie na usg I trym, ale dopiero mają do mnie dzwonić z terminem.

Moja wizyta była koszmarna, mam przyjść jutro. Dostałam wysokiego ciśnienia, leki na obniżenie, skierowanie do kardiologa (do którego nie ma terminów, więc mam iść do internisty po skierowanie na ekg). Oprócz tego skierowanie na usg I trym, ale dopiero mają do mnie dzwonić z terminem.
Ale dopiero na tej wizycie takie ciśnienie? Zdenerwowałas się czymś ?

nzjdyx8dtnebih09.png

Nie wiem, czy mi wczoraj w tym szpitalu mierzyli ciśnienie. Wydaje mi się, że tak. Ale na 100% nie powiedzieli mi, jaki był pomiar. Moim zdaniem już 3 tyg temu miałam za wysokie, ale położna zaniżyła.
Ciekawe co mi jutro zmierzą.

Nie wiem, czy mi wczoraj w tym szpitalu mierzyli ciśnienie. Wydaje mi się, że tak. Ale na 100% nie powiedzieli mi, jaki był pomiar. Moim zdaniem już 3 tyg temu miałam za wysokie, ale położna zaniżyła.
Ciekawe co mi jutro zmierzą.
Może masz takie skaczące i akurat w szpitalu mieściło się w normie... nie podejrzewam żeby wypuścili cię z krwawieniem ,bólem brzucha i jeszcze wysokim ciśnieniem. Odpoczywaj jak najwięcej i czekaj na jutro. [emoji4]

nzjdyx8dtnebih09.png

ale co się stało?

reklama

Jakie leki Ci przepisali?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry