reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Cześć dziewczyny, juz nawet nie nadrabiam zaległych 10 stron. Chciałam sie z Wami pożegnać i życzyć wszystkiego dobrego i zdrowych dzieci w październiku. Wczoraj był najgorszy dzień w moim życiu. Straciłam dziecko. Dostałam krwotoku brązowego, myślałam ze krwiak sie oczyszcza, ale na IP stwierdzili, ze serce juz nie bije... :( nie spodziewałam sie, wierzyłam ze będzie dobrze. Dziecko rozwijało sie prawidłowo i to nawet nie krwiak jest odpowiedzialny za to. Jestem w szpitalu, czekam mnie wywoływanie poronienia farmakologicznie i pozniej zabieg oczyszczający w znieczuleniu. To co przeszłam wczoraj w dwóch szpitalach to jakis horror... nikomu tego nie życzę.

To pisałam pare h temu, ale nie zdążyłam wysłać. Musiałam podjąć najtrudniejsza decyzje w życiu. Czy poronienie farmakologiczne czy zabieg. Wybrałam zabieg, jestem juz po. Płód wysłałam na badanie genetyczne, aby poznac płeć i przyczynę. Dzisiaj wyjdę na zadanie. Chce mieć to jak najszybciej za sobą.

Kamsi, tak mi przykro[emoji17]dużo siły w tym trudnym czasie dla Was

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dzieki dziewczyny za miłe słowa. Zdrowia życzę dla Waszych dzieci. Mam nadzieje, ze niedługo znowu dołączę na forum jakiś zimowych lub wiosennych mam :) buziaki

Trzymamy za Ciebie mocno kciuki. Wszystko się poukłada i będziesz jeszcze cieszyć się maleństwem. Przesyłam dużo ciepla[emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Wiem i wiem co pisze. Bo hemoroidy to zylaki odbytu wiem a te zewnetrze to zylaki okoloodbytowe i to tez napisalam. Przekrecilas to co napisalam, napisalas po swojemu i twierdzisz ze racji nie mam. Przeczytaj uwaznie co napisalam. Bo napisalam dokładnie to samo....

p19u9jcg9y71ca8m.png

2 wizyta 22 marca [emoji173]

O jej spokojnie...
1. Nie twierdzę ze nie masz racji
2. Mnie nie chodzi o definicje sory ja nie uwazam sie za hemoroidowa ekspertke
3. Wydawalo mi sie ze szukamy rozwiazania problemu dla NaturalnejMamy i na tym sie skupilam nie wpadlabym na to zeby sie z kimkolwiek sprzeczac o hemoroidy [emoji23]

Pogodnego dnia [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

O jej spokojnie...
1. Nie twierdzę ze nie masz racji
2. Mnie nie chodzi o definicje sory ja nie uwazam sie za hemoroidowa ekspertke
3. Wydawalo mi sie ze szukamy rozwiazania problemu dla NaturalnejMamy i na tym sie skupilam nie wpadlabym na to zeby sie z kimkolwiek sprzeczac o hemoroidy [emoji23]

Pogodnego dnia [emoji6]

Nikt nigdy nie zrobił tyle zamieszania o mój tyłek, jesteście kochane :D <3

Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka

No właśnie nigdy nie miałam, taki problem też pierwszy raz w życiu

No to na bank hemoroidy. Bo to specyficzne jest. Polecam czopki i maść proctoglyvenol. Jedynyle które na prawdę pomagają. Ale musisz się upewnić czy możesz je wziąć w I trymestrze

tb739vvjtswbqtc4.png

h44eflw1j5n8g68m.png

3 wizyta (prenatalne) 29.03.18

No to na bank hemoroidy. Bo to specyficzne jest. Polecam czopki i maść proctoglyvenol. Jedynyle które na prawdę pomagają.

tb739vvjtswbqtc4.png

h44eflw1j5n8g68m.png

3 wizyta (prenatalne) 29.03.18

@NaturalnaMama no widzisz jaka walka tez bym sie nie spodziewala takiej zacietosci [emoji16]

@Emol wlasnie te czopki mialam zobaczylam nazwe i skojarzylam i naprawde szybko daly rade

@NaturalnaMama no widzisz jaka walka tez bym sie nie spodziewala takiej zacietosci [emoji16]

@Emol wlasnie te czopki mialam zobaczylam nazwe i skojarzylam i naprawde szybko daly rade

Dziewczyny ja się tylko zastanawiam, jak czopek pomaga na coś na zewnątrz?

reklama
Cześć dziewczyny, juz nawet nie nadrabiam zaległych 10 stron. Chciałam sie z Wami pożegnać i życzyć wszystkiego dobrego i zdrowych dzieci w październiku. Wczoraj był najgorszy dzień w moim życiu. Straciłam dziecko. Dostałam krwotoku brązowego, myślałam ze krwiak sie oczyszcza, ale na IP stwierdzili, ze serce juz nie bije... :( nie spodziewałam sie, wierzyłam ze będzie dobrze. Dziecko rozwijało sie prawidłowo i to nawet nie krwiak jest odpowiedzialny za to. Jestem w szpitalu, czekam mnie wywoływanie poronienia farmakologicznie i pozniej zabieg oczyszczający w znieczuleniu. To co przeszłam wczoraj w dwóch szpitalach to jakis horror... nikomu tego nie życzę.

To pisałam pare h temu, ale nie zdążyłam wysłać. Musiałam podjąć najtrudniejsza decyzje w życiu. Czy poronienie farmakologiczne czy zabieg. Wybrałam zabieg, jestem juz po. Płód wysłałam na badanie genetyczne, aby poznac płeć i przyczynę. Dzisiaj wyjdę na zadanie. Chce mieć to jak najszybciej za sobą.

Trzymaj sie.

Do góry