reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Też mam taki śluz. Mam nadzieje ze bedzie wszystko ok bo wizyta za pół miesiąca

tb739vvjtswbqtc4.png

h44eflw1j5n8g68m.png

3 wizyta (prenatalne) 29.03.18

Na pewno tak jest. Ja też muszę chwilę poczekać...
Mój nie ma zapachu i nic mnie nie swędzi. Może lekarzowi chodziło o ilość.
A i schudłam dwa kilo. Mimo, że czuje się grubsza ..Ale zaraz pewnie waga będzie rosła

ja 5 lat temu miałam znieczulenie w kręgosłup do cc i anestezjolog ani pół słowa nie powiedział na widok tatuażu, w dokumentach które wypełniałam przed też nie było wzmianki o tatuażach...

Witam nowe mamy [emoji5] i cieszę się z pozytywnych wizyt. Ja następną mam za 2 tygodnie. Nie mam w ogóle siły, ledwo daje radę pójść do sklepu i zrobić obiad. Ostatnio miałam trochę przypływu energii, nie na długo, bo teraz znowu leżę całymi dniami w łóżku.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

dhi4vfxm6kqiejz1.png

A ja mam taki problem - od kilku dni wyczuwalny, bardzo bolesny 'guzek' przy odbycie... Co to może być?

Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka

Hej dziewczyny, ja dzisiaj jestem już po prostu tak wściekła, że nie wytrzymuje nerwowo... Od listopada diagnozuje mojego psa. Ostatnio w końcu udało znaleźć się chorobę, która jest barzzo rzadka, potwierdzona drogim badaniem. Byłam w trakcie umawiania dalszych konsultacji ze specjalistami, dogrywalismy operację... A dziś zadzwonił do mnie Pan z laboratorium. Ze prawdopodobnie doszło do pomyłki. Ze zbadali próbkę nie mojego psa.
Masakryczna wojnę zrobiłam. Poqiedzialam, że faktura z lecznicy przyjdzie na nich a kolejne badanie zrobią mi za darmo na cito.
Tylko to znowu czas, a ja dalej jestem w punkcie wyjścia, a z psem coraz gorzej...

Ojej bardzo mi przykro bo sami mamy czworonożnego Przyjaciela i to jest jak członek rodziny ta nasza Miszka więc wiem co czujesz.
Teraz niech ta szanowna przychodnia niech Ci pomoże w trybie natychmiastowym i to za darmo !

reklama
A ja mam taki problem - od kilku dni wyczuwalny, bardzo bolesny 'guzek' przy odbycie... Co to może być?

Mialam takie "cudo", naczytalam sie glupot na jego temat, a on sam znikl. Smarowalam zwykłym kremem i zeszlo. Wydaje mi sie ze musialo to byc jakies uszkodzenie mechaniczne bo szybko zeszło.

p19u9jcg9y71ca8m.png

2 wizyta 22 marca [emoji173]

Do góry