reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Tez mialam dosc liczne bakterie w moczu.. co zdecydowalas? Przyspieszasz wizyte? Ja swoja mam 23 marca ale mysle czy nie pojsc na poczatku tygodnia z wynikami.. póki co pije sok z czarnej porzeczki i wode z cytryna. Objawów ani problemów z oddawaniem moczu nie zauwazylam zadnych.. juz sama nie wiem..

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Idę planowo 19tego. Może ten posiew jeszcze zrobię. Na razie nie panikuję bo nie mam żadnych objawów.

usg wizyta 19.03

reklama
Dzien dobry,
Jutro sklepy zamknięte, trzeba ogarnac obiad na 2 dni z rzedu :)
Jak dzis sie czujemy
Ja wczoraj ogarnęłam zakupy na szczęście.

Czekam na kawkę do łóżka. :)

Dzisiaj piękne słoneczko za oknem myślałam, że jakaś wycieczka skoro młody skończył antybiotyk ale mąż zaplanował "grzebanie" przy samochodzie ehhh

usg wizyta 19.03

Dzien dobry,
Jutro sklepy zamknięte, trzeba ogarnac obiad na 2 dni z rzedu :)
Jak dzis sie czujemy
Ja o dziwo cudownie. Dziś pierwszy raz od kiedy jestem w ciąży idę na imprezę. Chłopak się cieszy ze będzie mógł się napić. Jaką macie pogodę dziewczyny? U mnie dziś tak ni to słońce, ni to deszcz ale na ciepło się zapowiada i wreszcie śnieg zaczyna schodzić.

28whj6yx23ga2o8q.png

Dzień dobry :-)
@Kamsi to leż ile tylko się da:)
Jeśli chodzi o płeć to nam obojętne,ale mój K.po cichu liczy na dziewczynkę,a ja czuję chłopca. Najważniejsze żeby było zdrowe oczywiście:)

I ja też muszę dziś ogarnąć zakupy,a wizyta w sklepie ostatnio to dla mnie ogromne wyzwanie. Wracam i padam jakbym cały dzień worki z cementem przerzucała:/
Pogoda piękna,wreszcie czuć wiosnę :)

O matko co za poranek, zaczął się w czuły Ch objęciach toalety:( a zdążyłam tylko łyk herbaty wypić... Mam nadzieję że nie trafi mi się to w pracy... Kwiaciarnie jutro czynne? Wybieramy się jutro na urodziny do moich rodziców (oboje urodzili się tego samego dnia :) ).

A ja tęsknię za łażeniem po górach. Chodziłam dużo i często ale teraz jakoś się boję. 17 kwietnia prawdopodobnie lecę z córką do rodziców, Lot krótki, ginekolog poqiedziala, że jeśli wszystko będzie ok, to nie ma przeciwwskazań. A 13go prenatalne

Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka

A ja tęsknię za łażeniem po górach. Chodziłam dużo i często ale teraz jakoś się boję. 17 kwietnia prawdopodobnie lecę z córką do rodziców, Lot krótki, ginekolog poqiedziala, że jeśli wszystko będzie ok, to nie ma przeciwwskazań. A 13go prenatalne

Mój mąż jest własnie w Zakopcu, pojechał służbowo na 4 dni. I zamiast połazić po dolinkach i ponapawać się widokami mają rząd imprez mediowych z piciem do 4 rano :p A ja mu tak zazdroszczę że mógłby po prostu wyjść z hotelu i za 4 minuty być w dolinie Białego :( Ech. Przynajmniej oscypków ma nam przywieźć, syn uwielbia tak samo jak ja :)

Mój mąż jest własnie w Zakopcu, pojechał służbowo na 4 dni. I zamiast połazić po dolinkach i ponapawać się widokami mają rząd imprez mediowych z piciem do 4 rano [emoji14] A ja mu tak zazdroszczę że mógłby po prostu wyjść z hotelu i za 4 minuty być w dolinie Białego :( Ech. Przynajmniej oscypków ma nam przywieźć, syn uwielbia tak samo jak ja :)
Ja mieszkam w Beskidach, góry mam naokoło, wystarczy wyjść z domu i iść. I to właśnie temu takie denerwujące - bo człowiek widzi te góry, a siedzi na dole [emoji14]

reklama
Ja mieszkam w Beskidach, góry mam naokoło, wystarczy wyjść z domu i iść. I to właśnie temu takie denerwujące - bo człowiek widzi te góry, a siedzi na dole [emoji14]

Beskid to moje rodzinne strony. Niedaleko Skoczowa kiedyś mieszkałam ^_^
A w Warszawie piękne słoneczko :-)

Do góry