reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Cześć :) Nie odzywałam się bo duużo się u mnie dzieje - 19.10 o 00:30 przyszła na świat Natalka :) 3180g 53 cm :) Na 19.10 rano zaplanowana była cc ze względu na ułożenie pośladkowe. Jednak mała stwierdziła, że sama o tym zadecyduje i przed północą odeszły mi wody :)
Teraz uczymy się siebie wzajemnie :) Jest przekochana, chociaż budzi się w niej mały diabełek :)

.gratulacje!!!

reklama
Hej dziewczyny. Mam pytanko. Co robicie z ubrankami po dzieciach. Tak wiem, są kontenery, koleżanki w ciąży, allegri, olx. Ale nie o to chodzi. Czy któraż z Was rozpatrzyła oddanie ubranek to domu samotnej matki czy domu dziecka?? Mam dużo ubranek i zabawek i tak się zastanawiam.....

My oddawaliśmy ubrania do szpitala na oddział noworodkowy.

Domy Dziecka zabawek nie chciały - tylko nowe z fakturami.Przedszkola różnie.Ksiazki oddawałam do biblioteki dziecięcej.

Jak wygląda w przypadku Domu Samotnej Matki nie wiem, wiem że w niektórych miastach działają 'Podzielnie" miejsca, w których można się z kimś podzielic, oddać to co zbędne za darmo, albo zamienić na coś innego.

Cześć Mamusie!Dawno mnie tu nie było z racji braku czasu. Chciałam pochwalić się że 31.10 o 9.10 przez CC urodziła się moja druga córcia Kinga- 55 cm, 3430g. Wczoraj wróciłysmy do domu i ogarniamy nową rzeczywistosc jyż we czwórkę :)

Cześć Mamusie!Dawno mnie tu nie było z racji braku czasu. Chciałam pochwalić się że 31.10 o 9.10 przez CC urodziła się moja druga córcia Kinga- 55 cm, 3430g. Wczoraj wróciłysmy do domu i ogarniamy nową rzeczywistosc jyż we czwórkę :)
Gratulacje [emoji253] [emoji253] A jednak miałam swoją pare do porodu [emoji4] ja też 31.10 o 11:20 urodziłam SN synka Adasia. 3460 i 56 cm [emoji5]

reklama
Do góry