reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
mnie dziś bolał brzuch od rana, ale wzięłam no spę, podwójną dawkę magnezu i leżałam, potem poszłam do sklepu i aż świeczki w oczach stanęły, wróciłam do domu i zamiast zabierać się za obiad to pojechałam na SOR, szyjka na szczęście długa i zamknięta, mały waży 768g! więc kawał chłopa ;) mam się oszczędzać i brac no spę i magnez, chyba przeforsowałam się na wakacjach
Ktory masz tc? [emoji4]

Napisz koniecznie co Ci powie
23tc 5 dni....
Ehhh spojenie okey..nie rozchodzi mi sie.. szyjka okey..dluga i zamknięta...
Ale lozysko " niskie schodzace" ....

Ja mam gr krwi Brh- ale nie bede miala zastrzykow w ciazy..bo dr mowila ze to tylko przy pierwszej ciazy daja, prawda to ???
Dostalam badania do zrobienia..powtarzam badania .toksoplazmoza, przeciwciala, oczywiscie obciazenie glukoza... mam zrobic za 10~14 dni..w skonczonym 24 tc......a dzis mam 23. I 5 dni....

Widze ze mowicie o narkozach...i testach
... ja nie mialam zadnych testow....
Pierwsze cc mialam nieplaniwane a drugie zaplanowane...i zadnych testow... znieczulenie od pasa w dół

Teraz ze wzgledu na ryzyko zrostu blizn po 2 x cc i lozyska..które laskawie mogloby juz isc do gory, ale nie chce... jest " schodzace; to bede miala narkoze...bo w trakcie mojego cc moze wyniknac koniecznosc wyciecia macicy......transfuzjia krwi etc.. poki sie nic nie zmieni to mnie akurat teraz narkoza czeka..... oby poszlo do góry !!
A tak okey..dzidzia kopie

Moj starszy syn byl obok w gabinecie u laryngologa i nos NIE JEST ZLAMANY ufffff

Uff ja po wizycie u diabetologa. Moja ginekolog rano potwierdziła cukrzycę ciążową. Dostałam glukometr, paseczki itd, wytyczne co do jedzenia. No to zaczynam pomiary:eek: teraz dopiero będzie sajgon z tym cukremo_O

Trzymam kciuki żeby poszło do góry &
23tc 5 dni....
Ehhh spojenie okey..nie rozchodzi mi sie.. szyjka okey..dluga i zamknięta...
Ale lozysko " niskie schodzace" ....

Ja mam gr krwi Brh- ale nie bede miala zastrzykow w ciazy..bo dr mowila ze to tylko przy pierwszej ciazy daja, prawda to ???
Dostalam badania do zrobienia..powtarzam badania .toksoplazmoza, przeciwciala, oczywiscie obciazenie glukoza... mam zrobic za 10~14 dni..w skonczonym 24 tc......a dzis mam 23. I 5 dni....

Widze ze mowicie o narkozach...i testach
... ja nie mialam zadnych testow....
Pierwsze cc mialam nieplaniwane a drugie zaplanowane...i zadnych testow... znieczulenie od pasa w dół

Teraz ze wzgledu na ryzyko zrostu blizn po 2 x cc i lozyska..które laskawie mogloby juz isc do gory, ale nie chce... jest " schodzace; to bede miala narkoze...bo w trakcie mojego cc moze wyniknac koniecznosc wyciecia macicy......transfuzjia krwi etc.. poki sie nic nie zmieni to mnie akurat teraz narkoza czeka..... oby poszlo do góry !!
A tak okey..dzidzia kopie

Moj starszy syn byl obok w gabinecie u laryngologa i nos NIE JEST ZLAMANY ufffff

mnie dziś bolał brzuch od rana, ale wzięłam no spę, podwójną dawkę magnezu i leżałam, potem poszłam do sklepu i aż świeczki w oczach stanęły, wróciłam do domu i zamiast zabierać się za obiad to pojechałam na SOR, szyjka na szczęście długa i zamknięta, mały waży 768g! więc kawał chłopa ;) mam się oszczędzać i brac no spę i magnez, chyba przeforsowałam się na wakacjach

To teraz o ile masz czas i okazje odpoczynek i leżenie... Dbaj o siebie skoro też coś brzuszek boli...

Kawał synka super już duży .:rolleyes: wazne ze zdrowy i szyjka dobrze . Który TC ?

reklama
Do góry