Monia-1980
mama_przedszkolanki
A ja dziś miałam chęć na zmiany.Jak zauważyłyście zmie iłam swój awatar, wkleiłam suwaczek. ☺☺
Widziałam te tabelkę którą stworzyłyście.Mnie tam nie ma... Ale zauważyłam, że chyba jako jedyna z was jestem w ciąży po raz 7 (a mam tylko jedną córcię). Mam ogrooomną nadzieję, że dotrwam tym razem do końca i utulę wkrótcę wyczekane drugie dzieciątko.
Witamy nową przyszłą mamuśkę ☺☺☺
Widziałam te tabelkę którą stworzyłyście.Mnie tam nie ma... Ale zauważyłam, że chyba jako jedyna z was jestem w ciąży po raz 7 (a mam tylko jedną córcię). Mam ogrooomną nadzieję, że dotrwam tym razem do końca i utulę wkrótcę wyczekane drugie dzieciątko.
Witamy nową przyszłą mamuśkę ☺☺☺
Ja dziś mam prenatalne polowkowe już się stres
Powodzenia na badaniu
Dzien dobry[emoji4]
Kciukasy za dzisiejsze wizyty[emoji4]uwielbiam nasze relacje z wizyt i nowe zdjecia bobaskow. No i nasze wyprawkowe zdjecia. Same cuda[emoji4]
Wstalam, najadlam się i idę córkę budzić. Malpka jedna budzila się w nocy, chyba jej za gorąco bylo. Zawioze ją do przedszkola, potem na targ skocze i do pracy na 10. Dziś szybciutko, 3 lekcje, wiec o 12.30 już będę wolna. Zrobię jeszcze dodatkową rewalidacje dla mojego ucznia i do domku. O 16 mam jakies szkolenie w pracy ale zastanawiam się czy wogole pójść.
Ty też w szkole uczysz?Witaj w klubie...
Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom
Ja połówkowe
powodzenia
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Jak zobaczyłam w sklepie maliny to nie mogłam się im oprzeć!!
A moja Babcia mówi: 'no, w ogóle mnie nie dziwi, że on taki papuśny'[emoji15] a ja dumna ze swojego fit śniadania[emoji23]
Uważaj z malinkami, bo wywołują skurcze macicy.Ja zrezygnowalam nawet z soku malinowego.
Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom