Beczulinda
Fanka BB :)
Piękny prezent na Dzień Matki ♡No to chyba oficjalnie moge napisac ze czuje pierwsze kopniaki
Ja czuje gdzieś od tygodnia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Piękny prezent na Dzień Matki ♡No to chyba oficjalnie moge napisac ze czuje pierwsze kopniaki
Ja wcześniej to takie gilganie czułam i czasem jak się coś przetrwało. A teraz to jest takie zupełnie inne odczucie. Az mi łzy poleciały [emoji7][emoji7]Piękny prezent na Dzień Matki ♡
Ja czuje gdzieś od tygodnia
U mnie wgl teraz tak hormony swiruja ze samej mi ze sobą ciężko wytrzymać. Czepiam się o każde źle wypowiedziane słowo przez męża. Zresztą nie tylko jego. Mam myśli ze wszystko jest za szybko. Jednak ta ciąża była dla mnie zaskoczeniem bo zupełnie miałam inne plany. Ciągle myślę ze mnie to przerasta, pewnie inaczej bym na to patrzyła gdyby nie fakt ze muszę zjechać do kraju sama. A takie myślenie ze to za szybko powoduje ze sobie myślę ze będę zła mama. I tak się kolo zamyka. E hhh
Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom
Chociaż szczerze mówiąc to coraz rzadziej zaczynam widzieć sens w tych studiach. Ja teraz siedzę na zwolnieniu, ale mąż po obronie licencjatu szukam pracy w zawodzie (w tym nawet po znajomosci) to zaproponowali mu najniższą krajową. To wiecie,ja pracując w markecie zarabiam dużo więcej. Śmiech na sali. Ja będę chciała złożyć papiery do policji jak dojdę do siebie (mam nadzieję już po drugiej ciąży). Może tam znajdę swoje miejsce.