Właśnie, ja też nie czuję ruchów, co mnie trochę martwi. Za to brzuszek urósł i wygląda jak piłeczka. I ostatnio nieraz bolał, albo właśnie jest napięty jak kamień. Więc też tak macie?Po świętach oczywiście obzarta... ale było ok
Ja też w ogóle ruchów nie czuję, tylko właśnie czasem taki napięty brzuch jakby kamień taam był...
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
JustaKacper1986
Fanka BB :)
Alraris tez takie kupilam...
Wzielam jedne na 56 tak do szpitala zebym miala...a reszte 62.68...
A skarpetki gdzie bo nie widze
Wzielam jedne na 56 tak do szpitala zebym miala...a reszte 62.68...
A skarpetki gdzie bo nie widze
Ja tego co wiem to nie musi być na przedniej ścianie, ja mam na tylnej ale nisko i ginekolog mi powiedziała ze jest przodujace puki co i mam się oszczędzać żeby dać mu możliwość się jeszcze podnieśćŁożysko przodujące zawsze jest umiejscowione na przedniej ścianie [emoji6] U mnie dodatkowo jest o tyle nieciekawie bo prawie calkowicie przesłania wewnętrzne wejście szyjki macicy [emoji4]
anaconda27
styczniówka2006
Ciekawe czy ja jutro jeszcze coś w lidlu znajdę
Super są te wasze ubranka
Super są te wasze ubranka
KaSia86
O widzisz to nie wiedziałam... Przeszukując internety znajdowałam informacje o przodującym właśnie na przedniej ścianie [emoji4]Ja tego co wiem to nie musi być na przedniej ścianie, ja mam na tylnej ale nisko i ginekolog mi powiedziała ze jest przodujace puki co i mam się oszczędzać żeby dać mu możliwość się jeszcze podnieść
Wydaje mi się ze tutaj głównie chodzi o to ze wejście do macicy jest zasłonięte, częściowo lub całkowicie a samo łożysko może być i na przedniej i na tylnej ścianie tak podejrzewam przynajmniejO widzisz to nie wiedziałam... Przeszukując internety znajdowałam informacje o przodującym właśnie na przedniej ścianie [emoji4]
Nie uwierzycie , w końcu siadłam i zrobiłam aktualizacje !
kto zna ten wie , dodanie się do tabelki lub zmiana w tabelce pisać do mnie na PRIV lub w wątku TABELKA
na prawdę mamy tylko 1 dziewczynkę ?
kto zna ten wie , dodanie się do tabelki lub zmiana w tabelce pisać do mnie na PRIV lub w wątku TABELKA
na prawdę mamy tylko 1 dziewczynkę ?
Załączniki
reklama
xjennyx
Witam i ja poświątecznie.
My byliśmy na święta u moich rodziców w Polsce, też powiedziałam rodzinie o ciąży - znaczy wujkom i babci, rodzice wiedzieli juz wcześniej, ale entuzjazm był ograniczony. Może sie troche martwią jak my/ ja sie w tym wszystkim ogarnę.
Tez sie zastanawiam, za granicą, pomocy z nikąd za bardzo, dwoje dzieciaków. No, ale jakoś damy rady.
Jak wróciliśmy to się okazało, że w skrzynce były wyniki Nifty i juz wiadomo, ze dziecko jest zdrowe [emoji4] u lekarza jest tez pełny raport i info o płci, ale nie wiem czy w ogóle chce wiedzieć, wiec narazie nie dzwonię.
Chciałam tez odrazu powiedzieć szefowi, ale dziś jakoś nie było okazji. Może jutro... trochę się obawiam jego reakcji, tak szczerze mówiąc, pewnie dlatego się tak zbieram...
Ja tez mam łożysko na przedniej ścianie i ginka mówiła, ze mniej widzi na usg, tyle. Ruchy jakieś czułam, ale to moja druga ciąża, wiec wiem na co zwracać uwagę. W pierwszej czułam w 20 tyg.
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
My byliśmy na święta u moich rodziców w Polsce, też powiedziałam rodzinie o ciąży - znaczy wujkom i babci, rodzice wiedzieli juz wcześniej, ale entuzjazm był ograniczony. Może sie troche martwią jak my/ ja sie w tym wszystkim ogarnę.
Tez sie zastanawiam, za granicą, pomocy z nikąd za bardzo, dwoje dzieciaków. No, ale jakoś damy rady.
Jak wróciliśmy to się okazało, że w skrzynce były wyniki Nifty i juz wiadomo, ze dziecko jest zdrowe [emoji4] u lekarza jest tez pełny raport i info o płci, ale nie wiem czy w ogóle chce wiedzieć, wiec narazie nie dzwonię.
Chciałam tez odrazu powiedzieć szefowi, ale dziś jakoś nie było okazji. Może jutro... trochę się obawiam jego reakcji, tak szczerze mówiąc, pewnie dlatego się tak zbieram...
Ja tez mam łożysko na przedniej ścianie i ginka mówiła, ze mniej widzi na usg, tyle. Ruchy jakieś czułam, ale to moja druga ciąża, wiec wiem na co zwracać uwagę. W pierwszej czułam w 20 tyg.
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.