reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witaj Monia :) to już jesteśmy 4 z Bydgoszczy :)
Lili ja również uważam że jak się umawia z kimś na konkretną godzinę to należy o niej przybyć. Każdy ma swoje życie i ma prawo mieć dalsze plany.
Dziewczyny czuje się dzisiaj okropnie. Sama nie wiem co mi jest. Nie wiem czy chce mi sie płakać, czy mi słabo, czy może zwymiotować. Siedzę i się do nikogo nie odzywam :(

reklama
Monia witaj w naszym gronie...
Lili ja tez nie lubie jak ktos sie umawia na godzine i sie spoznia albo w ogole sie nie zjawia...ja jestem punktualna i jak sie umawiam to jestem na czas no chyba ze cos mi rzeczywiscie wypadnie to dzwonie i uprzedzam...
Beczulinda ja tez mam ostatnio takie dni ze bym ciagle ryczala albo do nikogo sie nie odzywala...to chyba hormony sie odzywaja coraz czesciej...a moj pojechal po siostre do pracy...nie no rece mi opadaja...rano zawiezc wieczorem przywiezc...juz tyle razy mu o to uwage zwracalam ale jakby grochem o sciane walic

Monia witaj w naszym gronie :) dziękuje za informacje, tez dopytać swojego ginekologa o to.

Lilli daj spokoj... ja mam mega problem ze spóźnieniam się, ale nie wyobrażam sobie kogoś nie powiadomic

Wiecie ja wszystko rozumiem. No ale żeby właśnie chociaż SMS nie wysłać ze bd później czy coś . Tylko jeszcze się pod balkonem umawiać z kimś innym to dla mnie jest szczyt wszystkiego

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki dziewczyny za mile przyjęcie!
Witaj Monia :) to już jesteśmy 4 z Bydgoszczy :)
O jak miło może spotkamy się na porodowce z jakich części miasta jesteście? Ja na Leśnym mieszkam od kilku lat.. wcześniej w Fordonie

Lili tez doskonale rozumiem Twoje nerwy.. nie znoszę takich akcji tak samo jak niezapowiedzianych wizyt

Ja dziś tez bez sił.. cały dzień lenistwo na maksa.. a jutro do pracy i tak mi się nie chcee:(

Hej [emoji4]
Troche bylam nieobecna bo w sobotę wyjechaliśmy do moich rodzicow na święta a tam zjechalo sie rodzenstwo mojej mamy z dziecmi więc nie było czasu nawet na forum zajrzeć a dzisiaj po sniadanku wróciliśmy do W-wy i zaraz sie zebralismy na obiad do moich teściów. No i jak większość z Was nieźle się objadlam[emoji26][emoji39]
Teraz odpoczywamy w naszym mieszkanku a mała buszuje u brata w pokoju bo on został u dziadków więc korzysta z okazji ze ma dostęp do jego skarbów [emoji38].
Od paru dni nie czułam ruchów i już zaczynałam się martwić ale dzisiaj dostałam parę mocniejszych kopniakow i od razu poczułam ulgę [emoji4]
Witam nową październikowa mamusie [emoji4]

[emoji175]fasolka 15/10/2017,
[emoji221]córeczka 11/2015,
[emoji72]aniołek*09/2014,
[emoji197]synek 08/2009.

Dzis sie dowiedzialam ze moja bratowa jest w 9 tyg ciazy. To dziwna kobieta, jak jej hormony zbuzuja to bedzie ciekawie. Na dodatek bede sie teraz bala nie tylko o siebie.
Wczoraj mnie brzuch nie bolal a dzis czuje go, nie boli tylko tak go czuje. Ma tak ktoras? Wizyte mam dopiero w piatek

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witaj Monia:) drugi dzień świąt minął równie szybko jak wczorajszy ale w owiele gorszym nastroju więc mam podobnie jak Ty Beczulinda. Na 10 poszlismy do kosciola ale tym razem nie udalo sie znalezc miejsca siedzacego, tak mi sie słabo i duszno duszno zrobilo ze w polowie musielismy wyjsc:/ i tak tace generalnie caly dzien sie czuje :/ kornelcia jestem w szoku ze już ruchy czujesz i to od jakiegoś czasu, myślałam ze to jeszcze za wczesnie a mamy ten sam termin ;)

reklama
Witaj Monia:) drugi dzień świąt minął równie szybko jak wczorajszy ale w owiele gorszym nastroju więc mam podobnie jak Ty Beczulinda. Na 10 poszlismy do kosciola ale tym razem nie udalo sie znalezc miejsca siedzacego, tak mi sie słabo i duszno zrobilo ze w polowie musielismy wyjsc:/ i tak generalnie caly dzien sie czuje :/ kornelcia jestem w szoku ze już ruchy czujesz i to od jakiegoś czasu, myślałam ze to jeszcze za wczesnie a mamy ten sam termin ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry