reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześć Dziweczyny,

Ja wyspana, choć znowu mnie brzuch boli, tym razem jak na okres. Oszaleć z tym można. Tym razem staram sie nie schozowac, bo jak na okres, to juz mnie bolal i w czesniej. Po prostu nie lubie tego...

reklama
Dzien dobry kochane....
U mnie dzis slonko...teraz wlasnie pije kawke....a na 11 do kosciola z palemka ktora moje dziecko w szkole zrobilo...
Ja dzis sama z synem bo moj stary do roboty polazl....to dobrze moze nam przejdzie do jutra zanim wroci...
Milej niedzieli kochane...ciepelka
U mnie też stary w pracy , wczoraj ze sobą zaczęliśmy gadac bo u nas ostatnio burza była [emoji4] obiad zrobić muszę, do kościoła moje dziecko z babcią idzie [emoji4]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 14t5d [emoji272]

Dzien dobry kochane....
U mnie dzis slonko...teraz wlasnie pije kawke....a na 11 do kosciola z palemka ktora moje dziecko w szkole zrobilo...
Ja dzis sama z synem bo moj stary do roboty polazl....to dobrze moze nam przejdzie do jutra zanim wroci...
Milej niedzieli kochane...ciepelka
Ja tez dzis z palemkà do kościola,ale u mnie ponura pogoda.
"stary"... to było dobre :Dhe he

Ja z moim też się dziś pożarłam na samo dzień dobry. Poza tym zaczęłam się strasznie martwić czy wszytko ok. Oprócz niewielkiego bólu który czasem przyjdzie nic nie czuje i się martwię. 24 wizyta u Gina ale bez usg więc skąd będę miała pewność że jest wszystko ok? Chyba za dużo czytam w necie tych złych wiadomości i przez to ciągle żyje w nerwach i strachu.

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam rano. Ja dzisjaj w nocy pobiłam rekord chodzenia do toalety. A pospać nie mogę bo jest u mnie córka siostry i od rana ciocia i ciocia heheh.
Wczoraj widziałam się chwilę z siostrą to powiem Wam, że napewno w środku bardzo przeżywa ale nie pokazuje tego w ogóle.
U nas dziś prawie letnia pogoda. Więc plan na dziś grill :-)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Igusiad Ty znasz najlepiej swoją siostrę :) ale wiem ze są kobiety które po stracie ciąży nie przezywają tego aż tak bo dziecko było dla nich jeszcze 'abstrakcja'. Spotkałam się już z tym nie raz.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

My tez się dzisiaj pokłóciliśmy, a raczej ja się wkurzylam (w zasadzie prawie o nic). Ale mój okazał się mądrzejszy, przyniósł mi kocyk i właśnie poszedł po czekoladę i czipsy [emoji5] jakby któraś pytała to nie dziele się mężem! :D

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny nie zamartwiajcie się na zapas bo to przecież nic nie zmieni [emoji4] Mnie narazie póki co uspokajają delikatne ruchy, które odczuwam kilka razy dziennie... Ale dla większego spokoju postanowiłam kupić dziś detektor tętna żeby serduszka słuchać. Co o tym myślicie? Używała któraś z Was?

w57v3e3kdnfl41ek.png

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry