- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
U mnie też stary w pracy , wczoraj ze sobą zaczęliśmy gadac bo u nas ostatnio burza była [emoji4] obiad zrobić muszę, do kościoła moje dziecko z babcią idzie [emoji4]Dzien dobry kochane....
U mnie dzis slonko...teraz wlasnie pije kawke....a na 11 do kosciola z palemka ktora moje dziecko w szkole zrobilo...
Ja dzis sama z synem bo moj stary do roboty polazl....to dobrze moze nam przejdzie do jutra zanim wroci...
Milej niedzieli kochane...ciepelka
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 14t5d [emoji272]
evi55
Fanka BB :)
Ja tez dzis z palemkà do kościola,ale u mnie ponura pogoda.Dzien dobry kochane....
U mnie dzis slonko...teraz wlasnie pije kawke....a na 11 do kosciola z palemka ktora moje dziecko w szkole zrobilo...
Ja dzis sama z synem bo moj stary do roboty polazl....to dobrze moze nam przejdzie do jutra zanim wroci...
Milej niedzieli kochane...ciepelka
"stary"... to było dobre he he
ja89
Ja z moim też się dziś pożarłam na samo dzień dobry. Poza tym zaczęłam się strasznie martwić czy wszytko ok. Oprócz niewielkiego bólu który czasem przyjdzie nic nie czuje i się martwię. 24 wizyta u Gina ale bez usg więc skąd będę miała pewność że jest wszystko ok? Chyba za dużo czytam w necie tych złych wiadomości i przez to ciągle żyje w nerwach i strachu.
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
igusiad
Witam rano. Ja dzisjaj w nocy pobiłam rekord chodzenia do toalety. A pospać nie mogę bo jest u mnie córka siostry i od rana ciocia i ciocia heheh.
Wczoraj widziałam się chwilę z siostrą to powiem Wam, że napewno w środku bardzo przeżywa ale nie pokazuje tego w ogóle.
U nas dziś prawie letnia pogoda. Więc plan na dziś grill :-)
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Wczoraj widziałam się chwilę z siostrą to powiem Wam, że napewno w środku bardzo przeżywa ale nie pokazuje tego w ogóle.
U nas dziś prawie letnia pogoda. Więc plan na dziś grill :-)
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Igusiad Ty znasz najlepiej swoją siostrę ale wiem ze są kobiety które po stracie ciąży nie przezywają tego aż tak bo dziecko było dla nich jeszcze 'abstrakcja'. Spotkałam się już z tym nie raz.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
My tez się dzisiaj pokłóciliśmy, a raczej ja się wkurzylam (w zasadzie prawie o nic). Ale mój okazał się mądrzejszy, przyniósł mi kocyk i właśnie poszedł po czekoladę i czipsy [emoji5] jakby któraś pytała to nie dziele się mężem!
reklama
KaSia86
Dziewczyny nie zamartwiajcie się na zapas bo to przecież nic nie zmieni [emoji4] Mnie narazie póki co uspokajają delikatne ruchy, które odczuwam kilka razy dziennie... Ale dla większego spokoju postanowiłam kupić dziś detektor tętna żeby serduszka słuchać. Co o tym myślicie? Używała któraś z Was?
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.