paulinkamalinka
Fanka BB :)
Macie kobietki jeszcze takie bóle jak na okres ? Mnie dzisiaj jakoś pobolewa brzuszek.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas kredyt jest na mnie i teściów. W trójkę braliśmy, mąż nie miał wtedy nawet umowy o pracęDziewczyny nikt nam nie da kredytu na mieszkanie ja dopiero teraz mam udokumentowane zarobki a mąż na umówie ma najniższa krajowa mimo ze zarabia 5 razy więcej...
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
tez mam dzisiaj takie bóle.Ależ wczoraj popisałyście... nadrobię potem.
mam takie pytanko na szybko. Powiedzcie mi dziewczyny, bo mnie to niepokoi, jakie bóle w podbrzuszu są ok? Chyba Hajmal wcześniej pisała, że dobre są takie po bokach, a takie w okolicach pochwy niedobre. Mnie teraz boli tak z przodu jakby pod macicą, ale nie tam gdzie pochwa (bo ona jest tak bardziej z tyłu) tylko jakby w okolicach spojenia łonowego. No wiecie, tak bardzo z przodu. Te ból przyprawia mnie o zły humor. Zanim wstałam z łóżka, to było jak wbijanie cienkiej szpileczki w spojenie łonowe, a teraz to tak pobolewa trochę jak na okres.
Z jednej strony to może mnie ciągną tu jakieś więzadła, żeby więcej miejsca dla macicy zrobić,ale z drugiej, to ja nie wiem przecież co tam się dzieje... a nie chcę zlekceważyć czegoś nieodpowiedniego. Powiedzcie mi proszę, co o tym myślicie?