- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Życze Ci spokojnej podróży i super chwil z mężem :-)Ja za to w drodze do Wrocławia a potem chwilą w galerii prosto do Monachium do męża obiad dzisiaj będzie w pizzahut
Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
Powodzenia! :-)
paulinkamalinka
Fanka BB :)
a ja do pracy wzięłam kanapki z wędliną nam kobietom w stanie błogosławionym można !Cholerka, zapomniałam, że dziś post. Na śniadanie zjadłam kanapki z wędliną, mąż parówki... Fuck...
Cześć dziewczynyDzięki dziewczyny za pocieszenie.
xjennyx - to czekamy we dwie na wyniki. Oby przed świętami juz byly,ale zobaczymy.
Dobrej nocy.
Ja rownież czekam na wyniki z krwi z pappa także dołączam sie do grupy czekającej. Tez mam nadzieje ze przed świetami juz bedą[/QUOTE]
JustaKacper widzę ze my obie mamy pod górkę z tymi plamieniami. Słyszałam ze niektóre maja taka poprostu naturę...
JustaKacper1986
Cholerka, zapomniałam, że dziś post. Na śniadanie zjadłam kanapki z wędliną, mąż parówki... Fuck...
Ty kochana poscic nie musisz....a maz tam mial ochote na porowki to zjadl...moj ostatnio w srode popielcowa kielbase do pracy wzial...bo tez zapomnial...oj tam bedziemy poscic jak nie bedziemy mieli co jesc...
JustaKacper1986
Cześć dziewczyny
Ja rownież czekam na wyniki z krwi z pappa także dołączam sie do grupy czekającej. Tez mam nadzieje ze przed świetami juz bedą
JustaKacper widzę ze my obie mamy pod górkę z tymi plamieniami. Słyszałam ze niektóre maja taka poprostu naturę...[/QUOTE]
No chyba tak...juz myslalam ze spokoj...bo od soboty bylo czysto...
A ty z kazdym plamieniem do lekarza idziesz...bo moj powiedzial ze jak brzuch nie boli i skurczy nie ma....to nie trzeba panikowac....ze wlasnie takie plamienia sie zdarzaja niektorym kobietom
Biedronka726
Zaciekawiona BB
Mnie dziś czeka wizyta u lekarza... mam nadzieje że tym razem obędzie się to szybko i bez żadnych komplikacji [emoji4]
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja wizytuje 12 w srode, idziemy z mezem i synem razem, mam nadzieje ze bedzie ok, to bedzie skonczony 16tc
Juz zaczely mi sie spinania brzucha jak leze na plecach, to samo co z mialam w 1ciazy, mam nadzieje ze szyjka zostanie nietknieta jak wtedy... chociaz po lyzeczkowaniu lekarz zapowiedzial raczej komplikacje w tej kwestii...
Wczoraj mialam baaaardzo aktywny dzien dzisiaj sie bede lenic
Juz zaczely mi sie spinania brzucha jak leze na plecach, to samo co z mialam w 1ciazy, mam nadzieje ze szyjka zostanie nietknieta jak wtedy... chociaz po lyzeczkowaniu lekarz zapowiedzial raczej komplikacje w tej kwestii...
Wczoraj mialam baaaardzo aktywny dzien dzisiaj sie bede lenic
reklama
Beczulinda
Hej ! Poczytałam sobie książkę, ale zglodnialam, jestem już po śniadanku. Pogoda paskudna, chyba pada nawet :/ muszę lecieć do sklepu po bułki i picie na uczelnie. Potem trochę ogarne domek i będę leniuchowac do wieczora. Takie plany na dziś
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.