reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Witajcie dziewczyny!

W końcu jestem po wizycie. Z Małą wszystko dobrze. Ma już 8,5cm. :)
Lekarz mówił, że bóle brzucha, kłucia itp. są normalne na tym etapie ciąży. Jak macica cała "wyjdzie" na zewnątrz to kłucia zamienią się w ciągnięcie w pachwinach. Jeżeli złapie mnie ból niedowytrzymania to wtedy mam wziąć nospę, jeżeli po nospie nie przejdzie, lub zacznę plamić to wtedy mam do niego dzwonić.
Normalnie kamień spadł mi z serca.

Oto moja córeczka :D

upload_2017-4-5_20-37-5.jpeg

Załączniki

• upload_2017-4-5_20-37-5.jpeg
    upload_2017-4-5_20-37-5.jpeg
    378,6 KB · Wyświetleń: 310
Witajcie dziewczyny!

Lekarz mówił, że bóle brzucha, kłucia itp. są normalne na tym etapie ciąży. Jak macica cała "wyjdzie" na zewnątrz to kłucia zamienią się w ciągnięcie w pachwinach. Jeżeli złapie mnie ból niedowytrzymania to wtedy mam wziąć nospę, jeżeli po nospie nie przejdzie, lub zacznę plamić to wtedy mam do niego dzwonić.

Zobacz załącznik 801610

Rany jaka śliczna! Bardzo fotogeniczna :) Gratuluję! Rzadko które zdjęcia tak wyraźnie wychodzą. Jak sobie fajnie leży tak wygodnie podparta :)

Twój post w ogóle jest taki pozytywny, tchnie dobrymi myślami. My się nieraz stresujemy, jak coś zaboli, czy zakłuje, a tu same dobre rady. Ja już się niby przyzwyczaiłam do tych różnych objawów, już się staram nie nakręcać, ale dziś mnie parę razy zakłuło tak, ze znowu się trochę stresowałam. Ale przecież to oczywiste, że nam brzuszki intensywnie rosną. Dzięki za dobre wieści i uspokajające słowa :D

Witajcie dziewczyny!

Zobacz załącznik 801610
Śliczna [emoji7][emoji173]

w57v3e3kdnfl41ek.png

Rany jaka śliczna! Bardzo fotogeniczna :) Gratuluję! Rzadko które zdjęcia tak wyraźnie wychodzą. Jak sobie fajnie leży tak wygodnie podparta :)

Twój post w ogóle jest taki pozytywny, tchnie dobrymi myślami. My się nieraz stresujemy, jak coś zaboli, czy zakłuje, a tu same dobre rady. Ja już się niby przyzwyczaiłam do tych różnych objawów, już się staram nie nakręcać, ale dziś mnie parę razy zakłuło tak, ze znowu się trochę stresowałam. Ale przecież to oczywiste, że nam brzuszki intensywnie rosną. Dzięki za dobre wieści i uspokajające słowa :D

Gdybym to wcześniej wiedziała to taka spanikowana bym dziś nie jechała do lekarza :) Przynajmniej wiem, że wszystko z małą ok :)

natasza no piękna córcia <3 gadałam , ze wszystko w porządku :* 8.5cm duża lala , któy tydzień ty masz ? :)

reklama
Witajcie dziewczyny!

Zobacz załącznik 801610

Ale śliczna :-)
Gratuluję z całego serca :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry