- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Kornelcia05
Moderatorka
Witam nowe mamy[emoji4]
synek 08/2009, córeczka 11/2015, aniołek*09/2014
synek 08/2009, córeczka 11/2015, aniołek*09/2014
Lenna_a
Aktywna w BB
Cześć Dziewczynki.
Dawno nie pisałam ale miałam kompletny brak sił, tak mńie męczyły mdłości ponad dwa tygodnie ze nie byłam w stanie na niczym sie skupić. W pracy ledwo dawałam radę. Nic nie mogłam jeść. Teraz troszkę lepiej ale z jedzeniem wciąż na bakier.
Witam wszystkie nowe dziewczynki.
Dawno nie pisałam ale miałam kompletny brak sił, tak mńie męczyły mdłości ponad dwa tygodnie ze nie byłam w stanie na niczym sie skupić. W pracy ledwo dawałam radę. Nic nie mogłam jeść. Teraz troszkę lepiej ale z jedzeniem wciąż na bakier.
Witam wszystkie nowe dziewczynki.
Mój facet nie pozwala mi niczego nosić, nawet siatki z zakupami małymi także nie mogę na niego narzekać w ogóle
tak jak pisałam, większość mam używanych, ale nie odbiorę sobie tej przyjemności, by kupić coś nowego jak już będziemy wiedzieć co nam szczęście przyniesie to będzie można coś tam kupić wózek będziemy mieć po córeczce szwagierki, prawie nowy
tak jak pisałam, większość mam używanych, ale nie odbiorę sobie tej przyjemności, by kupić coś nowego jak już będziemy wiedzieć co nam szczęście przyniesie to będzie można coś tam kupić wózek będziemy mieć po córeczce szwagierki, prawie nowy
Mi się odkleja, bo mam dużego krwiaka na macicy. Leże cały czas, chociaż co lekarz, to inne zdanie na ten temat. Przeczytaj sobie, na wcześniejszej stronie jest link do postu mamyginekolog o leżeniu w ciąży.Dzieki...czy ktoras z was miala odklejanie kosmowki...bo powiem szczerze ze mialam lezec przez 3 dni...a teraz staram sie kiedy tylko moge...ale w miare normalnie funkcjonuje...nie plamie...nie boli mnie brzuch to chyba dobrze...
JustaKacper1986
Fanka BB :)
Pewnie ze mozna..12 tyg serce przestalo bic...wczesna ciaza ze sie tak wyraze nie przezylam tego tak bardzo...jak w zeszlym roku..Witam nowe mamusie
Justa a te poronienia to z jakiej przyczyny jak można wiedzieć ?
Lenna może jakaś lekka zupka
A w zeszlym roku moja Hania miala letalna wade serca bez mozliwosci operacji ani zadnego leczenia....badania...konsultacje..amniopunkcja...bo jeszcze bylo podejrzenie zespolu downa..wynik amniopunkcji kariotyp prawidlowy zenski...i najtrudniejsza decyzja podjeta w moim zyciu...o przerwaniu ciazy ze wzgledu na wade smiertelna...22 tyg...wywolanie porodu...i trauma az nie chce mi sie do tego wracac..
Teraz od samego poczatku plamienia i ta odklejajaca sie kosmowka...leki na podtrzym
oj przykro mi , że co ciąże Cię coś sopotyka... a z synem było wszystko ok ?Pewnie ze mozna..12 tyg serce przestalo bic...wczesna ciaza ze sie tak wyraze nie przezylam tego tak bardzo...jak w zeszlym roku..
A w zeszlym roku moja Hania miala letalna wade serca bez mozliwosci operacji ani zadnego leczenia....badania...konsultacje..amniopunkcja...bo jeszcze bylo podejrzenie zespolu downa..wynik amniopunkcji kariotyp prawidlowy zenski...i najtrudniejsza decyzja podjeta w moim zyciu...o przerwaniu ciazy ze wzgledu na wade smiertelna...22 tyg...wywolanie porodu...i trauma az nie chce mi sie do tego wracac..
Teraz od samego poczatku plamienia i ta odklejajaca sie kosmowka...leki na podtrzym
JustaKacper1986
Syn zdrowy jak rydz...rosnie...i pyskuje moj kochany 10 latek..oj przykro mi , że co ciąże Cię coś sopotyka... a z synem było wszystko ok ?
reklama
JustaKacper1986
Dzieki przeczytalam...to ja teraz taka krolowa tez jestem...Mi się odkleja, bo mam dużego krwiaka na macicy. Leże cały czas, chociaż co lekarz, to inne zdanie na ten temat. Przeczytaj sobie, na wcześniejszej stronie jest link do postu mamyginekolog o leżeniu w ciąży.
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.