- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Beczulinda
Fanka BB :)
Ja dzisiaj mam pierwszy raz taki dzień że jestem cały czas głodna. Nie ważne ile zjem, mogłabym jeszcze i jeszcze..
A mnie młody tak podniósł ciśnienie na wieczór,że pożarłam pół tabliczki czekolady i zagryzłam kilkoma paluszkami. Ale na szczęście już śpi, młoda też zaraz do łóżka,a ja chyba wezmę dłuuugą,ciepłą,relaksującą kąpiel... tak na wyciszenie.
Wyimaginowana
Ja dzisiaj ogarnelam całe mieszkanie a efektów nie widać. Mając w domu niespełna 3 latka to ciężko o porządek a w piekarniku mam właśnie serniczek
Ja dzisiaj ogarnelam całe mieszkanie a efektów nie widać. Mając w domu niespełna 3 latka to ciężko o porządek a w piekarniku mam właśnie serniczek
Aaaaa,serniczek!!!!!!!! Kochana,prześlij trochę przez posta na BB!!! Please!!!
Kornelcia05
Moderatorka
Moje młodsze też już śpi a starsze Gwiezdne wojny ogląda chyba po raz setny. Mnie od 18 mdli i śpiąca jestem więc też zaraz idę spać a tata niech syna ogarnia [emoji6] Milej nocy [emoji4]
paulinkamalinka
Ale ja dziewczyny dostałam dzisiaj komplement typu "na pewno będzie dziewczynka bo jakoś brzydko wygladasz, taka spuchnięta na twarzy" cholerka, to co będzie dalej jak już tak tragicznie wyglądam a to dopiero sam poczatek Hahaha
Dziewczyny ostatnio sie nie udzielam na forum ale na bierząco czytam co u Was. Tak jakoś miałam dużo na głowie.
Troszkę zazdroszczę ze macie często usg a mi do końca ciąży zrobią jeszcze tylko 2.
No nic jakoś to przeżyje. Ogólnie dobrze sie czuje, nie mam mdłości ale odpychają mnie niektóre zapachy a najbardziej zapach mojego męża jak zje czosnek.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Troszkę zazdroszczę ze macie często usg a mi do końca ciąży zrobią jeszcze tylko 2.
No nic jakoś to przeżyje. Ogólnie dobrze sie czuje, nie mam mdłości ale odpychają mnie niektóre zapachy a najbardziej zapach mojego męża jak zje czosnek.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Ze mną to różnie bywa.
Tylko nie przesadz z temperatura wody ! :-)A mnie młody tak podniósł ciśnienie na wieczór,że pożarłam pół tabliczki czekolady i zagryzłam kilkoma paluszkami. Ale na szczęście już śpi, młoda też zaraz do łóżka,a ja chyba wezmę dłuuugą,ciepłą,relaksującą kąpiel... tak na wyciszenie.
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.