hajmal
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja(była) przyjaciółka kiedyś na imprezie próbowała zaliczyć mego męża, on był pijany ona też ostro wstawiona, całe szczęście że jeszcze kontaktował i ja wyśmiał. Później mi gratulowal takiej ziomalki przyjaźń się skończyła.Matko,żartujesz chyba!!! Co za tekst w ogóle... Pewnie jej się podobał,co?
A co do tej mojej znajomej,my w zasadzie nie jesteśmy jakieś wielkie koleżanki,ale czasem spotkamy się na pogaduszki.. no i właśnie zaskoczyła mnie takim tekstem. Bo o ile ja sama uważam,że aborcja jest ciężkim tematem i nie wszystko jest tylko czarne,albo tylko białe, to mówienie kobiecie,która spodziewa się trzeciego ,zaplanowanego dziecka o zabiegu jest co najmniej nie na miejscu...
Witam was kochane.
U mnie nastrój straszny,po prostu straszny...Od rana ryczę, mam ochotę wbiec pod pociąg...
Tak mnie wczoraj ten idiota wkurzył,myślałam,że rano chociaż przeprosi (bo nie pisałam wczoraj,ale po prostu się spił z kolegami) i za chlanie,i za powiedzenie o ciąży...a on od rana awantury,że to moja wina,że mogłam odebrać telefon,to on by nigdzie nie poszedł... Popłakałam się.
Teraz wyszedł z Sarą na chwilę do znajomego,któy ma syna w jej wieku, ja mam przynajmniej trochę spokoju,bo młody bawi się sam grzecznie,ale myśli mam tragiczne. Cały czas z mamą rozmawiam...
Koleżanka jeszcze mi powiedziała ostatnio: "Zwariowałaś? Idź na zabieg, na **** ci trzeci bachor!".. Nie oczekiwałam jakiegoś wielkiego wsparcia,ale takich słów się nie spodziewałam...zdołowana jestem strasznie dziewczyny. Cały czas płaczę, na siłę coś zjem,bo nie mam ochoty,źle śpię...
Jezu,przepraszam,że wam tak smęcę...
Trzymam kciuki za wizyty!!
Hej, akurat pocisnęłam drugi sezon Peaky Blinders. Ale w planach mam jeszcze trzeci sezon Orphan Black.