Dziękuje za wsparcie mozecie mnie wypisać tabelki kibicuje wam i trzymam kciuki beta wyszla mi 500
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Strasznie mi przykro
Hehe no właśnie, zima strasznie rozleniwia [emoji23][emoji23][emoji23]to jest właśnie urok zimy
Bardzo mi przykro nie ma słów które mogły by to oddać
Ja na końcówce używałam lusterka przy goleniu [emoji23][emoji23][emoji23]Ja się odkrzaczylam przedwczoraj,więc w środę wstydu nie będzie,na szczęście nie muszę się często golic. Ale pamiętam obie końcówki ciąży i próby depilacji....masakra była...normalnie joga w wannie.
Czyli spadła? [emoji17]Dziękuje za wsparcie mozecie mnie wypisać tabelki kibicuje wam i trzymam kciuki beta wyszla mi 500
Nie wiem ile mialam ale co do wieku ciąży to mało nawet jakby liczyć po OW czyli przestało się rozwijaćCzyli spadła? [emoji17]
Hahaha to jaa ostatnio umówiona ze znajomą na wino u mnie, i musiałam lać po kryjomu w kuchni (sobie sok porzeczkowy), dobrze, że był identyczny kolor!Karotka, z tym piwem, to wziął z lodówki i postawił na stole tak, ze nie było widać z przodu, na co moja kumpela: ona chce to samo. Ups! Ale dał jej w końcu trochę inne. Potem ja przelałam do szklanki i dałam mu butelkę, żeby odstawił.
Trochę głupio, bo jak wszyscy pija piwo i ja zawsze piłam piwo z nimi, to przecież będzie odrazu wiadomo.
Gratuluje udanych wizyt
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Strasznie mi przykro [emoji17] Trzymaj się Kochana [emoji17][emoji173][emoji8] Wiem,że Ci teraz ciężko...ale z czasem będzie lżej...Nie wiem ile mialam ale co do wieku ciąży to mało nawet jakby liczyć po OW czyli przestało się rozwijać