reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
@xBUMx widziałam, że mnie wzywałś, ale u mnie w weekend mało czasu...
Teraz Was nadrobiłam :)
Co do serów plesniowych lekarz też mi odradzal, tak jak większość ryb i oczywiście surowe mięso.

Tak jak @Lenna_a miałam dziś okropny sen... obudziłam się w środku nocy z krzykiem, chwycilam za krocze i... ufff, sucho, to tylko sen... i zasnelam znów... to już drugi taki sen od pozytywnego testu, straszne, ehhh.

Czuję się super, mdłości brak, ból brzucha też już nie dokucza, czasem się tym trochę stresuje ale z drugiej strony mówię sobie, że ciążę są różne :)
W środę znów wizyta.

reklama
@Spark ja dokładnie to samo... mój pierwszy taki sen, ale sponiewierał mnie na cały dzień. Oby nigdy więcej. Ja tez ogólnie nie mam zbyt wielu objawów, poza sennością i brakiem apetytu nic sie nie dzieje. Czasami pobolewal mnie brzuch ale narazie spokój.
Mam nadzieje ze bedzie dobrze. U mnie to długa historia ale ogólnie czekam na moje maleństwo już od 12 lat...
Trzymam kciuki za wizytę :*

[emoji4]dobry wieczór[emoji4] spać nie mogę, kolejną noc... sądzę, że ze strachu. Sama nie wiem co myśleć. U mnie jest to trochę skomplikowane, boję się wizyty u gin, i reakcji pozostałych moich lekarzy. I reakcji męża. I synów! Wszystkiego....
Czytam Wasze posty od kilku dni, nie było mnie tu dłuuuuuugo (ponad 11 lat sik!)
Fajnie poczytać o Waszych radościach [emoji3] trzymam kciuki za wszystkie Fasolki.

yuuds65g6asr4q49.png

zrz6ru1dqdg0h02r.png

tb73kqi1x9u60141.png

@Spark ja dokładnie to samo... mój pierwszy taki sen, ale sponiewierał mnie na cały dzień. Oby nigdy więcej. Ja tez ogólnie nie mam zbyt wielu objawów, poza sennością i brakiem apetytu nic sie nie dzieje. Czasami pobolewal mnie brzuch ale narazie spokój.
Mam nadzieje ze bedzie dobrze. U mnie to długa historia ale ogólnie czekam na moje maleństwo już od 12 lat...
Trzymam kciuki za wizytę :*

Jej.... A ja 4 lata i narzekam ... Moze kiedys nam opowiesz swoja historie :) trzymam kciuki

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jak ja się boje wizyty dopiero o 16 i w kolejce bede czekac na swoja kolej.Martwi mnie że nie mam objawów żadnych oprócz wysokich wyników cukrów i ketonów w moczu nie raz wychodzą średnie a po nocy wysokie.Martwie się że powtórzy się sytuacja zeszłego roku :(

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Jak ja się boje wizyty dopiero o 16 i w kolejce bede czekac na swoja kolej.Martwi mnie że nie mam objawów żadnych oprócz wysokich wyników cukrów i ketonów w moczu nie raz wychodzą średnie a po nocy wysokie.Martwie się że powtórzy się sytuacja zeszłego roku :(

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki. Ja tez nie mam żadnych objawów, poza testem (jednym). Chociaż martwienie się też możnaby teraz doliczyć [emoji6] bo nawet jak nie ma o co to i tak sobie znajdziemy.

yuuds65g6asr4q49.png

zrz6ru1dqdg0h02r.png

tb73kqi1x9u60141.png

reklama
ja juz sie szykuje i niedlugo wychodzę... 9:20 wszystko sie wyjaśni. Strasznie sie stresuje. Aha.. Na pierwszym USG byłyście z mężem albo sie wybieracie z nim? Ja idę z moim i nie wiem czy nie przypał

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry