Hej mamusie jak się dziś czujecie ? Mi jakoś i mdłości przeszły i brzuszek Ok nie boli . Mam nadzieje ze to dobry znak .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja dla odmiany zaliczyłam dzisiaj pierwszy zwrot śniadania :/ Ale po za tym to ja też czuję się dobrze.Haha widzę wszystkim dzisiaj objawy przeszły, mi też to chyba z okazji Walentynek [emoji14]
BULBINKA ja się starałam 34 cykle, mam PCOS i IO, z każdą kolejną bielą zaczynałam się coraz bardziej martwić. W końcu się udało, to teraz znów z każdym bólem i przes wizytą się boję
Ja tak sobie miałam tą krzywą cukrową jak wypiłam ją to mnie mdliło myślałam że zaraz ją zwróce.Później słabo mi było i śpiący także ta też będę miała ciąże cukrzycową tak czuje.W czwartek będę znała wyniki bo ide do diabetolog.A tak to bym dzisiaj spałaHej mamusie jak się dziś czujecie ? Mi jakoś i mdłości przeszły i brzuszek Ok nie boli . Mam nadzieje ze to dobry znak . [emoji1317]