reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Udanego dnia dziewczyny! Za rok juz będziemy kupowac prezenty dla naszych pociech na dzien dziecka :)

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Oj nie moge sie dooczekac!!!Bede go rozpieszczac... razem z moją córcią. Dziś corka dostala od nas klocki LEGO friends o ktorych marzyla. Jest wniebowzieta ☺

reklama
rps20170601_101131.jpg

Mój synek dostał dziś prezent na Dzień Dziecka :-D druga część będzie za 2 dni, dziś zamówiłam Łóżeczko, kolejny rożek i parę innych rzeczy ;-)

Załączniki

• rps20170601_101131.jpg
    rps20170601_101131.jpg
    67 KB · Wyświetleń: 792
Ja również się witam :)wczorajszy dzień bez czytania forum był mega dziwny ,aż żałuję,że tyle czekałam z dołączeniem do Was :-pteraz muszę pocierpieć.
Ewa ładnie szalejesz,teść na prawdę w końcu zacznie przeganiać kuriera :-Dwszystko śliczne.
Życzę wszystkim miłego dnia ;)

Kurcze... Jak tak Was czytam, to mam wrażenie, że tylko ja jestem tak do tyłu z kompletowaniem wyprawki :oops: Póki co mamy tylko ubranka i na dniach powinien przyjechać wózek. Łóżeczko mniej więcej wybrane. Myślimy o Klupś kompakt. Takie z komodą i przewijakiem. Fotelik do auta będziemy musieli przymierzyć gdzieś na miejscu. I jeszcze trzeba ogarnąć mnóstwo innych rzeczy, ale to podglądam u Was i wszystkiego powoli się uczę, co takiemu maluszkowi jest potrzebne.

Kurcze... Jak tak Was czytam, to mam wrażenie, że tylko ja jestem tak do tyłu z kompletowaniem wyprawki :oops: Póki co mamy tylko ubranka i na dniach powinien przyjechać wózek. Łóżeczko mniej więcej wybrane. Myślimy o Klupś kompakt. Takie z komodą i przewijakiem. Fotelik do auta będziemy musieli przymierzyć gdzieś na miejscu. I jeszcze trzeba ogarnąć mnóstwo innych rzeczy, ale to podglądam u Was i wszystkiego powoli się uczę, co takiemu maluszkowi jest potrzebne.
Nie mart się!:) Nie jesteś sama. To moja pierwsza ciąża i natłok tego wszystkiego tak bardzo mnie przeraża, że nie wiem za co mam się najpierw wziąć, w efekcie nie biorę się za nic[emoji14] Jeszcze w moim rodzinnym domu cały czas wsZyscy powtarzajã, że jeszcze tyyyle czasu, ze moja Mama i Ciotki kupowaly wyprawkę już po porodzie. A ja, jak na panikarę przystało, muszę mieć wszystko natychmiast. Później.wchodzę na forum i doznaje szoku! Wozek? Aha. Nie wiem nawet na co mam zawracac uwagę, lozeczko w miarę ogarnięte, ale niezamowione. Ubranka, sztuk 4:p kocyk i recznik. A gdzie te wszystkie kosmetyki, o których mówią dziewczyna? Jej. Ja kestem z tych co to.muszą mieć napisane co kupić i w jakich ilościach. W domu nawet nie mam kogo o to zapytać, bo w kółko wychodzę na przewrazliwona[emoji20]

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też tak sobie to tłumaczę, a z drugiej strony boję się, że potem już nie będę miała na to siły. Chociaż póki co brzuszek malutki. Może któregoś ranka obudzę się nagle z wielką piłką :D To również moja pierwsza ciąża i nie wiem czego się spodziewać.

Nie martw się ja mam tylko 2 pajace kocyk ręcznik i niedrapki. Aa i spiworek dostałam ostatnio [emoji6]

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Ja nie mam kompletnie nic... dostane troszkę ciuszków po dzieciach w rodzinie no i kupuje łóżeczko od znajomej a poza tym to nic nie kupiłam jeszcze...

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja mam tak samo,przez to,że jest to moja pierwsza ciąża,to ciągle się stresuję,czy ze wszystkim zdążę :oo2:do tego stopnia,że dzisiaj mi się śniło że wychodziliśmy z dzieckiem ze szpitala i nie mieliśmy fotelika :szok:mam nadzieję,że jednak nie będzie tak źle,bo dzięki dziewczyną z forum staram się mobilizować i powoli ze wszystkim działać,jednak gdybym oglądała się na mojego męża,to pewnie jeszcze nic bym nie miała,a tak to powoli coś kompletuję i za dwa tygodnie zabieramy się za malowanie pokoiku dla naszej księżniczki :biggrin2:jak ogarnę zmniejszanie zdjęć,to dadam mojej zdobycze :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry