reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odpowiedz w temacie

Witam się wieczorną porą

Młody już śpi więc mam trochę czasu dla siebie. Dzisiaj miałam ambitne plany iż przygotuje się na uczelnie,poprasuje i ogarnę trochę chatę ale skończyło się tylko na planach gdyż odwiedzili mnie znajomi i siedzieli bardzo,bardzo,bardzo długo.Kurna chyba się postarzałam bo kiedyś byłam bardzo towarzyska a teraz siedząc z ludźmi myślę o tym że cenny czas mi ucieka a tyle bym zrobiła gdyby się nie zjawili.achhh mam nadzieje że mi taki tok myślenia minie jak zacznę być bardziej zorganizowana-jeśli to kiedyś w ogóle nastąpi;-)

Dagisu nie zazdroszczę sytuacji,ale wierzę że wszystko jakoś się ułoży i przyłączam się do stwierdzenia że te babsztyle to zwykle SZMATY!!!!:-)

Dobranocka podziwiam że dałaś radę z taką gromadką i jeśli marzysz o bliźniakach to ja Ci ich oczywiście życzę:-)

Ida cieszę się że z małą wszystko ok. no ale przecież nie mogło być inaczej jak kciuki były zaciśnięte:-)

Mała_mi ja też myślę że z Łukaszka zrobił się leniuszek i z butelki łatwiej leci i nie musi się wysilać jak przy cycu. A docinki teściowej niech wpadają jednym uchem a wypadają natychmiast drugim. A jeśli chodzi o „daremne cyce”to mówiła pewnie o swoich a nie o twoich…hi hi:-)

Dawidowe co jak co ale wierzę że pracy ani męża tak szybko nie stracisz. Precz z czarnymi myślami i głowa do góry!!!:-)

Dziulka to dofinansowanie na nianie,pieniądze od państwa na dziecko to naprawdę zajebiaszcza sprawa. Zazdroszczę Ci tej Twojej Francji:-)

Do góry