reklama
agusia04
Czerwcowa mama'08
Dziewczyny przepraszam, że tak Wam wchodzę na wątek ale chciałabym Was zaprosić do mojego sklepu
z ubraniami dla dzieci.
Link do: Q-ba Style | Facebook
Są to ubranka tyko i wyłącznie polskich producentów, świetna jakość modne fasony.
Teraz jest sporo rzeczy na letniej wyprzedaży myślę, że znajdziecie coś dla swoich pociech.
Kontakt przez mój fanpage na FB. Jest konkurs i zapraszam do wzięcia w nim udziału. Odnośnie rozmiarów pytajcie
z ubraniami dla dzieci.
Link do: Q-ba Style | Facebook
Są to ubranka tyko i wyłącznie polskich producentów, świetna jakość modne fasony.
Teraz jest sporo rzeczy na letniej wyprzedaży myślę, że znajdziecie coś dla swoich pociech.
Kontakt przez mój fanpage na FB. Jest konkurs i zapraszam do wzięcia w nim udziału. Odnośnie rozmiarów pytajcie
witam sie i ja. juz za niedlugo szkola... Mloda juz idzie do CP ( Cours préparatoire) cos jak nasz 1 klasa w PL . ogolnie lubi szkole. ja nadal pracuje w sporcie, rozwijam sie zawodowo, tancze nalogowo tance latino w parach, startuje w zwaodach )) nowy sezon juz za 2 tygodnie. w sobote jedziemy na 9 dni nad morze kolo Hiszpanii . Mloda mnie zaskakuje niesamowicie..plywa juz od roku bez niczego a w tym to juz przeszla sama siebie- odwazyla sie zrobic ze mna 4 dlugosci na basenie olimpijskim 180 glebokim, skacze do wody, nurkuje, a pomyslec ze panikowala jeszcze rok temu jak zdjelam jej plywaczki hehehe))))))
tornister spakowany ale najwazniejsze dla mlodej ze bedzie sie w fale rzucac w sobote ))
tornister spakowany ale najwazniejsze dla mlodej ze bedzie sie w fale rzucac w sobote ))
Hej dziewczyny.......jak Wasze dzieciaczki w szkołach czy zerówkach?
Ja Wercie wysłałam co zerówki bliżej domu dlatego między innymi mi pasowało.....i jestem bardzo zadowolona bo bardzo jej się spodobało i lubi tam chodzić...niestety dalej mi choruje i generalnie więcej jej nie było ale mam nadzieje ze wkoncu kiedys to sie zmieni.....Kinia dalej chodzi do przedszkola i troszke mniej choruje.......Dziewczyny mi rozrabiaja i rosną jak na drożdżach....))
Ponieważ jest okres urodzin naszych pociech więc dla Wszystkich wrześniowo-październikowo-listopadowych dzieciaczków wszystkiego co najlepsze!!!!
Ja Wercie wysłałam co zerówki bliżej domu dlatego między innymi mi pasowało.....i jestem bardzo zadowolona bo bardzo jej się spodobało i lubi tam chodzić...niestety dalej mi choruje i generalnie więcej jej nie było ale mam nadzieje ze wkoncu kiedys to sie zmieni.....Kinia dalej chodzi do przedszkola i troszke mniej choruje.......Dziewczyny mi rozrabiaja i rosną jak na drożdżach....))
Ponieważ jest okres urodzin naszych pociech więc dla Wszystkich wrześniowo-październikowo-listopadowych dzieciaczków wszystkiego co najlepsze!!!!
Amelka zaczela szkole 8go sierpnia.
Radzi sobie bardzo dobrze, jesli chodzi o "zadania szkolne", ale wciaz ma problem ze swoja niesmialoscia...Czasem, gdy po nia przychodze i dzieci akurat sa na dworzei sie bawia, widze, ze ona stoi sama z boku i nie ma smialosci podejsc do kolezanek i wlaczyc sie do zabawy. W zasadzie bawi sie tylko z dwiema dziewczynkami- tymi, ktore zna z przedszkola. Rozmawialam juz z jej nauczycielkami o tym, obiecaly, ze pomoga jej "wejsc w grupe".
Chcialam Wam pokazac fotke , ale w tym nowym formacie nie umiem wstawic zdjecia . Wszedzie zadajaa linkow, a bezposrednio z kompa sie nie da ???
No, pokombinowalam i jakos sie udalo
Radzi sobie bardzo dobrze, jesli chodzi o "zadania szkolne", ale wciaz ma problem ze swoja niesmialoscia...Czasem, gdy po nia przychodze i dzieci akurat sa na dworzei sie bawia, widze, ze ona stoi sama z boku i nie ma smialosci podejsc do kolezanek i wlaczyc sie do zabawy. W zasadzie bawi sie tylko z dwiema dziewczynkami- tymi, ktore zna z przedszkola. Rozmawialam juz z jej nauczycielkami o tym, obiecaly, ze pomoga jej "wejsc w grupe".
Chcialam Wam pokazac fotke , ale w tym nowym formacie nie umiem wstawic zdjecia . Wszedzie zadajaa linkow, a bezposrednio z kompa sie nie da ???
No, pokombinowalam i jakos sie udalo
Załączniki
Ostatnia edycja:
natolin
Fanka BB :)
happybeti ale już duża dziewczynka! Czy od 8 sierpnia jest właśnie w nowym miejscu? Może potrzebuje więcej czasu, żeby odnaleźć się w nowej grupie dzieci.
Pozdrawiam i życzę wszystkim dzieciaczkom udanego roku szkolnego.
Ktoś posłał swoją pociechę do I klasy? (chodzi mi o polską szkołę)
Pozdrawiam i życzę wszystkim dzieciaczkom udanego roku szkolnego.
Ktoś posłał swoją pociechę do I klasy? (chodzi mi o polską szkołę)
jesli tu jeszcze ktos zaglada to wiedzcie ze nasza pazdziernikowa mamusia potrzebuje pomocy !!!! mama Ptysia i Natalki !
Link do: Dla Natalki poruszymy cały świat - Szansa na życie! | Publiczna | zrzutka.pl
Link do: Dla Natalki poruszymy cały świat - Szansa na życie! | Publiczna | zrzutka.pl
Morela_87
Fanka BB :)
jeny zastanawiałam się czy ktoś tu jeszcze zagląda!
zmieniłam wprawdzie nick ale "monimoni" to ja ta sprzed 6 lat ponad.
zawitałam tu ponownie na Lipcówkach 2017
dziewczyny jeśli jeszcze któraś tu zajrzy, piszcie co u Was!
Moja Lena już kawał baby
zmieniłam wprawdzie nick ale "monimoni" to ja ta sprzed 6 lat ponad.
zawitałam tu ponownie na Lipcówkach 2017
dziewczyny jeśli jeszcze któraś tu zajrzy, piszcie co u Was!
reklama