reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

a ja sie zwijam do lozka bo jutro rano nie wstane....

NAT masz racje jestem silna psychicznie. czasem przychodzi moment " dolka" ale potem wracam szybko do siebie.

no nic spadam juz naprawde:)

reklama
dziulka, guzik to bardzo przydatne słowo, gratki dla Leane :-D no i mądrze gadasz kobieto :tak:

nat,
ja jestem jedną z dziewczyn z twojego miasta i co jak co ale w tak dużym mieście raczej mamy marne szanse żeby na siebie wpaść ... a nawet jeśli to też byśmy jakoś przeżyły ;-) Co do prywatności to i ja ją sobie bardzo cenie i zaczełam pisać na forum z taką myślą że jesteście "obce" więc moge więcej napisać, ale jakoś nic mi sie nie stało po kilku spotkaniach z nice i dawidowe, nie wywlekały na spotkaniu tego co pisałam itp. nie wiem nawet czy wogóle takie rzeczy pamiętają przy natłoku tego wszystkiego co tu się dzieje ;-) Ja cie wcale nie namawiam do ujawniania swojej twarzy czy jakichś swoich danych ale chce pokazać że "nie taki diabeł straszny jak go malują" ;-)
a zrozumienia nie możesz oczekiwać od każdego, mamy różne charaktery, doświadczenia, nie ma szans żeby każda rozumiała każdą.

Patryk budzil się już chyba z 50 razy :eek: ... uciekam bo i tak się już mocno zasiedziałam ...

Kolorowych!

a zrozumienia nie możesz oczekiwać od każdego, mamy różne charaktery, doświadczenia, nie ma szans żeby każda rozumiała każdą.
pewnie masz rację, ale kiedyś czułam się rozumiana...
a poza tym można kogoś do końca nie rozumieć, ale go wspierać, potrzebowałam tego bardzo, a tego nie dostałam.

Dziń dybry.Dziś nie najgorzej,bo mimo dwóch pobudek.Ale były to takie typowo "przelotne" na smoka,teraz zrobiłam mleko i spi dalej...uff...wreszcie mogę myslec trochę jakby sciślej:-).Wczoraj na nic już sił nie miałam.Pominąwszy już fakt,ze Namolna mnie z samego rana nawiedziła i tym samym mój przyjemnie zaczynający sie poranek z BB przerwała:baffled:(Wioli:-D;-):-p- akurat ciebie chętnie bym na kaffce u siebie nawet codziennie widziała- ja naprawdę jestem towarzyskie bardzo zwierzę,tylko musze miec o czym mówić z tym kimś,nie?:crazy:.)No,ale nie marnujmy literek na namolną,trzeba ją jakos przeżyć i iśc dalej:-p.A jeszcze chciałam ci napisac,że fajnie wybrnęłas z tymi klockami dla Bartka- pewnie bym tak samo zrobiła:tak:.No i gratuluje decyzji o slubie!:***Pisz,pisz o wszystkim na bieżąco:tak:.A macie zamiar to zrobić tam czy w Polsce?
Mała Mi- cieszę się,że u Was tak sprawy ruszyły:tak:.I że G. tak się fajnie angażuje- przeważnie czyta się,ze dla faceta to albo ciemna magia,albo powód do irytacji,te wszystkie detale i przygotowania,a tu prosze,jak miło:tak:.A sukienka?Masz coś szczególnego na myśli czy na razie jeszcze nie wiesz i dopiero po rajdzie po sklepach będziesz wiedziała,że "to ta i żadna inna"?
Alicja- ten bałwanek z nogami jest przepiękny.Właśnie dlatego,że Twoim dzieciaczkom chciało się i udało go zrobić.To Twój ogromny sukces pedagogiczny ,wielki szacoon dla Ciebie za to i :***
A wstęp do pracy witkacowski taki mnie powalił:-D:-D:laugh2:.Uważam,że wykazałaś się dużą znajomością tematu tudzież nietuzinkowym odkrywczym podejściem.Nobla Ci:tak::-D.
Nat- tobie nie wiem,co napisac,bo tyle myśli we mnie się kłębi przez tę całą sytuację.Myslałam,że jak się z tym wszystkim prześpię,będzie łatwiej.No,ale spróbuję
Edit

:wściekła/y::angry:i co???Wszystko,co napisałam wcięło?????Trzeci raz nie ma siły....chyba to znak,ze jednak nie powinnam :((((

Ostatnia edycja:
No...:-(.Najgorsze jest to,że jak "Auto-store" wcisnełam,to wkleiła się pierwsza cześć,a to do Nat i Sariski nie:no::-(.Jak mam to odbierać?Naprawde tym razem się nie odzywać????

reklama
Do góry