reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Emilia a gdzie jeszcze całuje? :-p;-):rofl2:
:-)

Tam,gdzie mu wskażę:-D:tak:

Nat zdjęcie było do wszystkich które chciały mnie zobaczyć :-)

:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

Ala po raz kolejny mnie rozbawiłaś tego smutnego dnia;-). A wstęp do pracy-rewelacyjny:-D:-)
ragna uśmiałam się z tych komentarzy:-D
maqc to czekam na relację rozmowy z szefem i na... ten prezent co go sprawiasz sobie na dzień kobiet:laugh2::rofl2:
wioli na czerwonym to ja chyba ze 3 razy juz przejechałam:zawstydzona/y:. Zdrówka dla mamci. I fajnie,że myślicie o ślubie:tak:
sariska rozczuliłaś mnie tymi butkami dla fasolinki;-)
nat ja nie chcę,żebyś odeszła:no:

My już posypani,teraz piję sobie Inkę. Ale zaraz spadam spać,bo jutro Kuba idzie z grupą na 8 na basen,więc muszę go przygotować. No i się zaczną spacerki o 7.30:tak:
Zapomniałam wam napisać,że Franek bawił się dzisiaj z Dominikiem,który kilka dni temu skończył rok. Mój synus się całuśny zrobił,bo od razu do całowania się zabrał:tak:. A że chłopiec ledwo zaczął chodzić,więc jak Franek go tam cmokać zaczynal,to ten bach na pupę. I tak kilka razy:-D. Ogólnie Franek jest bardzo towarzyski,zabawkami się dzielił, ale bułki dac nie chciał,mój żarloczek:-D

Kurcze co zemnie za czarownica ze jej jeszcze niema

Hokus pokus sim salabim apsik Teraz juz musi być no najpóźniej rano!

Ikaa no tak sie bawić niebedziemy ja tu czary mary robię a ty okna zamykasz:-D
Mała mi tak tak czekaj w lozeczku na mezusia;-)

witam wieczornie:)
Ja tylko na chwile chciałam powiedzieć że żyjemy i mamy się dobrze:tak:Czytać Was nie czytam-wybaczcie!!!(bo niestety ostatnio mam dużo na głowie) ale niebawem wróce na dłużej a tymczasem życzę kazdej z Was dobrej nocy:tak:aaa i nie mogę się powstrzymać by nie dodać jeszcze że zawiodło mnie to forum bardzooooo i czuję wielki wirtualny niesmak:wściekła/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Pisze i pisze i jak zwykle skończyć nie moge bo ciągle coś, a to Patryk się obudzi a to na innym wątku coś mnie zainteresuje ehhh a z pracy to na bank mnie wyrzucą jak tak dalej pójdzie ... dzisiaj pół dnia przesiedziałam na bb i czytałam wasze epopeje :-p

Roxannka cieszę się, że Patryk szczęśliwy i zdrowy, że w żłobku wszystko wsio i wraca z niego zadowolony. A w pracy jak tam???
:* W pracy, odpukać, jest super, przynajmniej narazie ... wiem niestety że ten stan się prędzej czy później skończy, ale mam nadzieje że jednak później niż wcześniej ;-) bo jest dużo lepiej niż przed moją ciążą i z przyjemnościa chodze do pracy :szok::-) A jak u Ciebie w pracy ? Coś ostatnio chyba czytałam że nie za ciekawie ? :-( nocy bez niespodzianek życze! U nas już niestety pobudka była więc na wiele nie licze :eek:

kahaaa, mnie może mało na bb ostatnimi czasy, ale twoje posty bardzo lubie czytać bo nie dość że śmieszne to jeszcze mądre :cool2: a wiec prośba, nie znikaj na długo :sorry::-p

ragna, komentarze o Ryśku mnie ubawiły szczerze :-D:-D:-D ale komentarze na necie są na ogół bardzo śmieszne, czego by nie dotyczyły ;-)

alicja, padłam jak przeczytałam definicje nowotworów :rofl2::rofl2::rofl2: mała mi a ty już zacznij zbierać kase bo za taką prace mgr to alicja sobie pewnie słono zażyczy :-p:-D;-)

Bry wieczór, miałam już dziś dać sobie z spokój z BB ale to już nałóg...
też tak mam :sorry: dzisiaj np włosów nie umyłam bo się z lekka zasiedziałam :shocked2::zawstydzona/y: i jutro w pracy będę straszyć :ninja2:

sarisa, :*

wioli, fiu fiu fiu kochana, niezła z ciebie dżaga :tak::-) no i widze że jesteśmy rówieśnice ... prawie bo ja z września a więc młodsza :-p
Zamążpójście podobnie jak alicja polecam, a na forum masz już cała gromadke druhen :rofl2:

makuc, za rozmowe z szefuniem napewno bede trzymać kciuki, wiem jakie to stresujące i jakie ważne! Doczytałam o tatuaży, odważna z ciebie dziewczyna, ja też kiedyś o tym myślałam ale po pierwsze ból a po drugie trwałość i pozostałość na całe życie jakoś mnie zniechęciły :rolleyes2:

mała mi, a ja ci zazdroszcze tych wszystkich przygotowań przedślubnych, wiem że to spory stres ale bardzo miło to wspominam :cool2:

emiś, rozbawił mnie Franek że buła się nie podzielił :-D mój też żarłoczek ale nawet lubi towarzystwo do jedzonka ... tylko potem domaga się wiecej i więcej ;-)

rysia, ty tu nie dla smaku czy niesmaku masz się udzielać tylko dla nas :-p i bendem czekac na rysiaczkowy post, o! :tak:

No i jak zwykle się napisałam a tu już pewnie nikogo nie ma, pewnie nie zgadniecie co mój mąż robi ... drzemie na kanapie, tradycyjnie :-D

Do góry