reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

Aj u nas dzień jak zwykle taki sam chociaż nie bo dziś do 8.30 pospałyśmy jak nigdy,a reszta to standard śniadanie,jeden obiad,drzemka,spacer,drugi obiad,spacer,deser,kąpanie,mleko i spanie.A na week to planów narazie żadnych bo nie wiem jak S do pracy pójdzie.

reklama
elona;-)
makuc koniecznie musisz mi efekt pokazac
mala mi ja to nawet osobiscie bede:-D;-)

kurcze pisze z laptopa podlaczonego do tv zaraz mi kregoslup siadzie:wściekła/y:

Liczę na to że 18 sierpnia będziecie sercem i duchem ze mną;-)
no ba! nawet nie ma innej opcji!
KANIA, WIOLI oczywiście, że sie pochwalę :-) o ile wcześniej z nerwów podczas spotkania z szefem nie zejdę :cool:
IKAA widze, że i Wam się dzisiaj pospać udało? Alicja wyjątkowo też po 8 się obudziła :szok::laugh2: ale to chyba przez pogodę tak, bo i ja na maksa snięta chodzę i tym samym zaraz się spać kładę :-)

wioli zapraszam;-)eh jak tak pomyślę sobie że Ty w tej Uk siedzisz to mi się sentyment włącza bo kurde wspominam tamte 3 miesiące jak super przygodę mojego życia.
ika zazdroszczę tej 8:30, nasz budzik biologiczny to już o 7 trąbił że trzeba wstawać:eek:

wioli przepraszam, że spojrzałam choć nie było to skierowane do mnie, ale jak już spojrzałam to chcę Ci napisać, że jesteś ładną dziewczyną i faktycznie wyglądasz młodziutko.

makuc no właśnie nie wiem czy to pogoda tak na nią działała bo u nas dziś ładnie było,a mi to tak nie bardzo takie długie spanie bo za krótki dzień i nie mogłam się dziś połapać że wszystkim.
mała mi to wyjątek dzis był bo tak to 6-7 wstajemy.

Na odchodne chcę jeszcze Wam napisać, że to nieprawda o co mnie pisały niektóre z Was, że ja gardzę osobami o innych poglądach odnośnie KK, bo tym sposobem musiałabym gardzić też moją mamą i bratem, a tak oczywiście nie jest...

Jest mi strasznie przykro i odchodzę stąd z łzami ;-(

Nat zdjęcie było do wszystkich które chciały mnie zobaczyć :-)
Mała mi ja tak samo mam jak pomyśle ze ty w tej pl siedzisz;-)
Ikaa twój opis dniA był taki jak mój gdy mój k mnie pyta po pracy jak mi dzień Minol jak jestem zla to tak mu wlasnie wyliczam

Nat wystarczy juz tego pisz jak tam pudzianek i skonczmy ten temat

reklama
Do góry