reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

WIOLI :szok: wow!
SARISKA szefo przybywa za tydzień w pt :cool::confused2: a to tego czasu będę żyła w niepewności... ech chciałabym, żeby to wszystko dużo prostsze było
ALICJA znam ten dialog i rzeczywiście, aż trudno uwierzyć, że jest prawdziwy
MAŁA_MI fajnie, że Twój mąż tak się w przedślubnych przygotowaniach sprawdza. Pochwalisz się sukienką jak już jakąś wybierzesz?

reklama
kania:-) doczytalam ze u ciebie kiepsko i zastrzyki bierzesz:-(wspolczuje i zycze duzo zdrowka zebys juz miala spokoj z tymi chorobami u siebie i u oliwki
makuc co z tym tatuazem bo mnie ciekawosc zzera

KANIA dziękuję :* no będę potrzebowała przed tym spotkaniem duzo wsparcia, bo obawiam się, że to będzie dla mnie bardzo stresowy moment :confused2:
WIOLI ja bym Ci więcej niż 25 lat nie dała, to na bank, a i nad tym bym sie 5xzastanowiła :-p;-) a tatuaż idę robić w poniedziałek 5.03 :-D juz się doczekac nie mogę.

Maqc to trzymam kciuki będzie marzec :-) więc i pozytwne wieści :-) trzymam kciuki
Wioli no to ładne jeszcze 20 hehe zazdraszczam ;-)

idem se już........miłego wieczorka

makuc wszyscy mysla ze ja jestem mlodsza od mojej siostry a roznica miedzy nami to 4 lata acha wsparciem sluze w razie czego;-)

reklama
Makuc możesz na Nas liczyć, będziemy trzymać kciuki za pozytywną rozmowę. Pytałam właśnie kiedyś Cię o ten tatuaż ale chyba nie odpisałaś, zatem i 5 marca trzymam kciuki :-) mam nadzieję że się pochwalisz efektem.
Wioli83 :***
Mała_mi
na pewno będziemy :-)

Dobrej nocy Wam życzę !!!
Zmykam do łóżka, bo dziś mój dyżur, mam nadzieję że niespodzianek nie będzie.

Do góry