reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Dobra to już wstęp mam, teraz przydałyby się dalsze części
laugh.gif
no więc ALICJA będzie ciąg dalszy? :-p:cool2::rofl2::laugh2:

Mała Mi, wiesz, ja po tym wstępie, powierzyłabym Alicji jeszcze kilka rozdziałów:tak:
A ja idę się kąpać, wypiję herbatkę, Upsarin zażyję i oby jutro było lepiej. Kto wie, może jeszcze znajomi w sobotę przyjadą. No ale grunt, by Hania była zdrowa. Trzymajcie kciuki, by jej apetyt wrócił. Teraz nawet jedzonka nie spróbuje, a już manifestacyjnie pluje. Normalnie chwilami już jej mówię, że jej nakopię w tę chudą dupcię za to niejedzenie.
To miłego wieczorku i dobrej nocki. Alicja, zazdroszczę winka...

Bry wieczór, miałam już dziś dać sobie z spokój z BB ale to już nałóg...

Wioli Ty piracie drogowy ;-) szczęście od Boga że nic się nie stało, a co do ślubu to fajnie, że zaczęliście o tym myśleć i rozmawiać. To dobrze, że nie trzeba usuwać tych zębów, ale sprawiłaś chłopkom prezenty wow !!!
Mamaagusi podziwiam Cię, za tą chęć do nauki!!!!
Ida ja tam Twoje poste czytam i te długie i krótkie i mądrze prawisz Kobieto, zresztą Ty o tym wiesz.
Mała_mi mam nadzieję, że głowa przestała Cię boleć, doczytałam że nie. Może Cię zatoka boli co??? A suknię to Ci mogę oddać za grosze :-) Gdzie wyjeżdżacie na weekend? Doczytałam, macie już zaproszenia??? A dopiero co mieliście wybrać, ja to oczywiście nie w temacie. I wstęp doi pracy już masz jak widzę ;-)
Alicja baławanek piękny, gratuluję dzieciaczkom :-) i dziękuję za medal :-) To mąż elegancik pod krawatem teraz do pracy chodzi??? Wstęp do pracy Małej_mi mnie rozwalił.
Ragna zdrowia dla Nas, udanej wizyty u dr,i żeby zwad nie było przed planowanym remontem łazienki. Trzymam kciuki i dobrej nocki.
Kroma wkładanie coś do ręki nie pomaga??? U Nas do jakiegoś czasu pomagał telefon przy przebieraniu a teraz wszystko co mam pod ręką podaję by przez kilka sekund poleżała spokojnie.

Ostatnia edycja:
Mała mi ja nie pomogę, ale widzę, że Alicja Ci pomoże ;-) to na bank zdasz na 5.0 ;-) hehe
Kroma moja na szczeście tylko ucieka, bo ostatnio nawet nam kupy się w nocnik nie udaje złapać :-(
Wioli znam to z autopsji mi też na siebie żal, a jak gdzieś bez Zuu wychodzę to zawsze coś dla niej mam no kurde. A i wiem u Was zabawki są dość tanie to możesz sobie na to spokojnie pozwolić.
Ragna fajnie, że katarek już u malutkiej znikł :-). No i dla Was zdrówka. A widzisz nie zdażyłam Ci namiarów podać, a Ty już od fryzjera wróciłaś ;-) a czemu niezadowolona?
Maqc bardzo dużo pracujesz :-(. Szef dojechał? Bo chyba miałaś mieć z nim rozmowę na żywo?
Aliś,Ragna odnośnie śmierci Ryśka to dziś po Teleexpresie zachęcali do obejrzenia go po raz ostatni
Mała mi udanego wyjaazdu
Roxi :*

to chyba tyle idę wyszywać buciki :-)dla fasolinki..........
edit:
miałam edita zrobić i zpoamniałam o czym hahaha
a już wiem bałwanek bezcenny :-)

Ostatnia edycja:
kroma, kania u nas długo była faza na to że podczas przewijania, przebierania i innego "ania" na przewijaku musiałam mieć pod ręką cały zestaw różnych drobnych pierdółek dla Isi, żeby ją zając :baffled: a tym momencie hitem są krótkie wierszyki np w" w pokoiku na stoliku.." albo "spadła gruszka.." mówie bardzo powoli, Isia dopowiada swoje "mlecio, jajecio" i nie zauważa że coś tam jej zmieniam ;-)

a i wyszperane, znacie to :-) jeste gotowa uwierzyć że naprawde tak było :-D

1ef53a535e416db25667b53968fb792a.jpg

i umykam już bo mi oczy lecą, ahh czuje sie jak emerytka :-D buziaki mamusie :***

reklama
Do góry