reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

Ragna no teksty o rysku mnie powalily:-D
Z tym kupowaniem u mnie tak samo jest nie jest mi szkoda wydać na klocki 80 f a sobie jak kupuje to trzy razy przelicze:eek:

W tym natłoku zapomnialam przywitać sie z emis także emis witam:-)Fajnie ze zajrzalas

reklama
ragna :-D u nas od rana mamy w pracy :-)

dla tych które nie widziały ;-) :-p

TVP 1 - śmierć Rysia z Klanu - YouTube

ragna
szczeście w nieszczęściu ze chociaz Hania lepiej sie czuje, jejku jak sobie przypomne katarek isi, jak my sie męczyliśmy... :-( przesyłam Wam duuużo zdrówka i ciepła

chorusiany_mis.jpg

wioli :-) ja jako samozwańczy ekspert od niezaprzeczania nie zaprzeczę Ci :-D

Kroma wiem:-)Ja tez w tej dziedzinie jestem ekspertem:-D
Alis chociaż ty jedna mnie tu cenisz i dostrzegasz moje zalety:-D

Alicja- ja sobie daruje oglądać te bzdety jak dla mnie :-) no ale wiem, że są ci co lubią oglądać klan, no ja nie należę do nich, w ogóle nie oglądam polskich seriali oprócz rodzinka.pl

wioli- a miałam się zapytać czy twoje dziecię też ucieka jak masz mu przebrać zakichanego pampka, bo mój to się tak wygina i szarpie, że zawsze muszę coś wysmarować w kupie.

Ragna ja w metryce mam napisane Żory bo tam się urodziłam i mieszkałam przez pierwszy rok swojego życia, ale często to bywam ze względu na rodzinę. No i rzeczywiście do Rybnika to rzut beretem. Ty z kolei byłaś ostatnio w Ustroniu z tego co pamiętam a ja znowu z Cieszyna więc to tez blisko.
Zdrówka tym razem dla Ciebie i męża bo widzę że z Hanią lepiej, uf.
kroma no ja też po LO o profilu biol- chem. Fajnie że masz takie zamiłowania i co jest ważne, że nawet jak nie udało Ci się nic w tym kierunku to się tym nadal interesujesz -super! Świat wiedzy też lubię!

No teraz kroma już rodzinki.pl ma nie być tylko rodzinę Boskich ma zastąpić rodzina Polaków:rofl2: nic tylko autografy zacząć rozdawać :rofl2:

alicja odnośnie tego filmiku i Klanu to ja pamiętam jak sobie kiedys robili jaja z tego chłopaka z Klanu co jest chory na zespół Downa, dla mnie to akurat nie było fair naśmiewać się z choroby kogoś eh

Ostatnia edycja:
mała mi ja już zaczęłam pisać

Nowotwory jak sama nazwa wskazuje są to nowe twory, tudzież niektórzy mogliby nawet dostrzec w nich nowe otwory, ale temu ujęciu tematu poświęcony został odrębny podrozdział (patrz rozbudowuję Ci pracę :-D ). Nowe twory powstają różnie. Według przeprowadzonych badań aż 92,7% mężczyzn dokonuje ich podczas filozoficznych dumań nad sensem istnienia towarzyszącym posiedzeniom na toalecie. 7,3% przyznało że dokonują ich podczas skandalicznego zachowania jakim jest tłumienie percepcji bodźców słuchowych podczas rozmów z żoną ( a raczej arcyciekawych monologów tychże kobiet). Natomiast badania przeprowadzone na żeńskiej części populacji wskazały iż kobiety najczęściej tworzą podczas takich czynności jak, malowanie paznokci - 34,2 %, dosypywanie arszeniku do szarlotki dla teściowej 26,8% , udoskonalanie makijażu podczas jazdy samochodem - 16,4%, słuchanie instrukcji męża na temat tego jak uruchamia się sprężarkę - 15,5% oraz 7,1% kiedy jakiś napompowany swym ego macho próbuje wyrwać je hasłem "Żułbym twe usta, jak surowy boczek" albo jakże subtelnym "Ej mała! Zakurwim densa?"....

i co mała mi może być :-p :sorry::rofl2:

mała mi- a będą ci sami aktorzy bo oni robią urok w tym serialu a teraz lecą i jednym okiem oglądam i idę na Orbitreka więc miłej nocki. Pewnie zaraz inne mamy się pojawią, może zaraz wpadnę.
A co do jaj z tego chłopaka to tak samo jak był ten serial amerykański co grał chyba dzień za dniem i tam jego imię to było pośmiewisko i teraz się mówi na kogoś nie rozumnego Korki od jego imienia Corky a dla mnie też to nie było śmieszne, ale dzieciaki bywają okrutne, a swoją drogą to nie źle daje radę w Klanie, że umie role.

Ostatnia edycja:
Kroma ucieka to mało powiedziane do tego jak go przebieram to wygina sie jak struna i przewraca na boki łapie sie za jajka które nie zawsze są czyste jak juz tak poważnie nawali to daje mu coś zakazanego zeby niebyc cała w kupię :-D
Alis jesteś bezbledna mała mi musisz tego użyć bezwarunkowo:-D

reklama
jestem :-) ALICJA Twa epopeja zwana wstępem pracy mgr MAŁEJ_MI o nowych tworach doprowadziła mnie to łez i z tego oto powodu nie dam rady napisać nic więcej, bo tak się śmieję, że chyba zaraz Alicję obudze :laugh2::-p:szok:

Do góry