reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

a i właśnie ale baba ze mnie zapomniałam napisac: Idek pokłony oklaski tudzież churalne owacje na stojąco za epompeje-pompeje-epopeje którą stworzyłaś :-) jaaaa :szok: :-)

mała mi
gdzie wyjeżdżacie? jakby co to ja juz moge zacząć u nas sprzątać :-D

reklama
Mała mi chodziło mi o to, że oczywiste jest, że wiesz więcej niż np ja i kiedy byś się wypowiedziała na temat biologiczny to nie uważałabym, że się mądrzysz tylko próbowała zaczerpnąć z Twojej wiedzy

alicja wyjeżdżamy do Żor na Śląsk heh. Jedziemy do mojej mamy siostry a zarazem chrzestnej Łukasza i mojej świadkowej na ślubie, no i w niedzielę jeszcze odwiedzimy moją babcię i chrzestnego- no a jedziemy tam z misją- wręczyć zaproszenia ;-) W sumie to nawet nie wiem czy daleko od nich jest do Was.
natolin tak wiem o co Ci chodziło;-)
Jak tak jesteśmy w temacie nauki to może ktoś napisze za mnie trochę tej mojej okropnej mgr?
Oo ile chętnych widzę, no normalnie nie pobijcie się:szok::eek::-D

Natolin- ja też jestem obeznana w dziedzinie biologii :-), no ale nie tak jak nasza Mała Mi czy Mamaagusi w chemii.
Ida- ja przeczytałam jak nigdy długi post, i też powiem babo pierz za pióro i twórz jakąś powieść.

A ja stosuję metody naturalne i to ryzykownie, bo jedynie kalendarzyk.

Moje śpią ja padam, po tych spacerach, nogi mnie bolą. Nie wiem co ja miałam komu a Alicja bałwan rewelacja, przypomniał mi czasy studiów jak to z koleżanką też kiedyś takie cudo zrobiłyśmy i miałyśmy kupę śmiechu.

mała mi szczerze mówiąc to ja nie wiem czy blisko czy daleko nasz moja wiedza z zakresu terenoznawstwa jest minimalna - wiem jak trafić do cukierni :-D

ja Ci mooge coś napisac. Ale żeby to na temat i z sensem było to zagwarantowac nie moge :-) :-p

lece pod prysznic ;-)

Mała Mi, Żory to rzut beretem od mojego Rybnika! Zazdroszczę wyjazdu. My za 2 tyg jedziemy do Rybnika, bo wujek nas zaprosił na imprę z okazji 50-tki.
A u mnie coraz większy katar, u męża też, ale za to z Hanią lepiej. No zobaczymy, co jutro lekarka powie, czy gardło w porządku. Poza tym na tapetę wrócił temat łazienki i chyba jednak zdecydujemy się na remont, o ile znów się nie posprzeczamy ;-)
A tak na poprawę humoru i oczyszczenie atmosfery kilka komentarzy z onetu odnośnie śmierci Ryśka z Klanu:
~k.: Cóż, jak to mówią, Rysiek umarł bo złapał wieniec na pogrzebie Hanki Mostowiak

~załamana: toż to szok!!!! Niech no Pani Stanislawa ziółek naparzy dla całej rodziny.... Ryśku, teraz żeś nas zostawił jak wiosna idzie i najlepszy czas na remonty!!!! Komu ja teraz robotę zlecę??? Taki fachowiec!!! Zawsze czyste i złote ręce. Nawet przed zejściem się wykąpał...co za człowiek!!!!

~X: Rysiek na Wawel! Uratował koleżankę Bożenki z domu rozpusty, wyremontował łazienki całej rodzinie, zawsze służył swą taksówką... Kto zasługuje jak nie on?

Alicja tak mamy obserwować i za trzy miesiące wrócić wtedy ona zobaczy czy coś sie dzieje kazała sie nie martwić
Mała mi co jak co ale na dzieci to fortunę wydaje czasem myśle czy zabardzo ich tym nie rozpieszczam ale co tam niech maja;-)

Tak sobie myśle ze każda w jakiejś dziedzinie jest ekspertem i myśle w czym ja jestem ekspertem śmiem stwierdzić ze chyba w każdej :-D:rofl2:;-)

Oj Wioli, czasem trzeba dzieciaczkom przyjemność sprawić. Ja też dużo wydaję na przyjemności Hanki i jakoś mi wtedy kasy nie szkoda, choć z perspektywy wiele zakupów, to zakupy chybione. Za to, jak mam sobie coś kupić, to dłuuugo się zastanawiam. Dobrze, że starszy brat też prezencik dostał. Sprawiedliwość musi być!
A dzidziolla ciągle nie śpi. Od dwóch dni mam nadzieję na spokojny wieczór i chyba dziś też się nie uda...

reklama
mała mi- ja w liceum chodziłam do chemika a dokładnie do klasy biologiczno-chemicznej, ale to było jakieś pół wieku temu i miałam maturę zdawać z biologii, ale na ostatnią chwilę zmieniłam na matematykę, chociaż miałam nadzieję, że może jeszcze kiedyś będę miała szansę na zdawanie na studia dokładnie biotechnologia ale ciągnęłam fakultety do końca, ale poszłam na ekonomię i tyle miałam wspólnego z biologią, jedynie teraz czasem czytam nowinki ze świata biologii, dlatego kupuję Fokus, Świat wiedzy, albo jakieś książki o genetyce lubię czytać i to wszystko. A ja ci mogę coś napisać, jak kiedyś napisałam koledze pracę o hamulcach to o tym też bym dała radę :-)

wioli- ja sobie z siebie zażartowałam że ja ekspert, coś tam piszczy u mnie w głowie, ale ja ekspert o brudnych pieluch jestem.

Ragna- śmieszni są ci ludzie co komentują i zdrówka dla was.

Do góry