reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Ika,ja też,ale dziś tylko dzięki nadal szalejącej Amelce oglądam.Muszę sprawdzic,kiedy są powtórki wcześniej;).
Oho,faza skakania przeszła w fazę marudzenia- jest nadzieja;)

HAPPY wieczorem na necie???????????????????? chyba z wrazenia sie przezegnam lewa reka przez prawe ramie!!!!!!!!!!!!!!!:)))))))

KROMA ja z tymi cv tez dostaje pierd.olca doslownie. dobrze ze za mejle sie nei placi bo bym zbankrutowala....

a teraz uwaga:

w robocie wibruje mi telefon, odebrac nie moglam. potem odsluchalam wiadomosc!!!!!!!!! odpowiedzieli mi o prace!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jutro z rana ma babka dzwonic do mnie o spotkanie. nie mowie nic, poza tym ze mialabym do pracy 200 metrow na nogach!!!!! to tez jest sklep ale nei wiem jakie stanowisko mi zaproponuja: kasjerka?? kierowniczka?? praca w rejonie??? nie mam pojecia. z gory PROSZE O NIEGRATULOWANIE I NIE ZYCZCIE MI POWODZENIA coby nie zapeszyc. w kazdym razie jesli wypali to skladam dymisje jeszcze jutro!!!!!!! w oczekiwaniu na prace biurwy lub urzedasa moge pracowac nadal w sklepie, bliziutenko, 3 minuty spacerkiem, bez pospiechu i masakry jak tu co teraz jestem. wyibrazam se mine dyra jak mu powiem ze skaldam dymisje i wypierdzielam!!! zadna sila mnie nie zatrzyma, nawet jakby placil mi 3000 euro to nie zostalabym juz bo tak mam dosc. mam taki przesyt ze dzisiaj w windzie ryczalam jak jechalam do pracy.... nie chcieli mi isc na reke i mnie przeniesc blizej??? to im pokaze teraz ze nawet jakby na biegu mi znalezli miejsce i przeniesienie to im mowie WON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

poza tym wlasnei piwo pije i kinder bueno wcinam:)))

reklama
a ja nawet nie wiem kiedy Was nadrobię :-:)-:)-( znowu doba ma dla mnie za mało godzin :no: dobrze, że są wątki poboczne, to chociaż te bez problemow ogarnąć mogę :ninja2::rofl2:

Do góry