reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
dawidowe zdrówka dla Lauruni:)) jestem w szoku ile dzieciaczków teraz choruje....chciałam iść z Wercią do pediatry bo wysypki dostała ale nie było sensu bo panie w rejestracji odradziły bo poczekalnia załadowana kaszlącymi dziećmi i jeszze by się zaraziła://

Roxannka super avatarek:)) smerfy to moja ulubiona bajka, nawet teraz zdarzy mi się obejrzeć;))) czekam na relację o reakcji małża:)))))))

sheeney gratuluję tej grubej drugiej kreseczki:!!!super:)))))))))))

Kania jak Oliwcia dziś w żłobku? o już doczytałam super:)) to wy dziś rocznicujecie:DDDD wszystkiego naj naj i dużo, dużo miłości Wam życzę!!!!!!!

ja mam katar, wiedziałam że tak się skończy moje nocne spanie przy otwartym oknie.

Ida- mi wyszło 9w1. nawet bym się zgodziła, fajny test.
dawidowe i ika- ja też, kojarzy mi się z dzieciństwem i zbieraniem figurek ze smerfami.
Kania- a ja się proszę o pomoc jak muszę, i jak mi ktoś odmawia i wiem, że ma powody to to akceptuje, ale jak wiem, że coś kombinuje, to jestem wtedy pamiętliwa. Na szczęście my mamy chętnych, aż nie trzeba prosić, jeśli chodzi o opiekę nad dziećmi. No jeśli chodzi o dzień to nie mam z kim zostawić codziennie, ale wieczorkiem na weekend jak teściwie lub chrześni mają wolne to aż się rwą, przydało by się w dzień, żebym mogła sobie odetchnąć od dzieci.
I dużo miłości dzisiejszej nocy i jeszcze z 50 takich rocznic.
Elwirka- A ty co tam wyprawiasz, że dziecko budzisz. A ja już myślałam, że Olka mi Arka obudzi, ale jak na razie to śpi, ale czasem jak się chce to nawet na palcach można chodzić i tak się obudzi.

Ostatnia edycja:
Kania wszystkiego naj naj dużo miłości , zrozumienia , szacunku no i dużo dużo wiesz czego ;-). Baffcie się dobrze a jak Wam nie chcą pomóc niech Was w nos ugryzą. Sami sobie miło wieczorek i w domku spędzicie nie :-)

ci ludzie zaczynają mnie wkur......... Miała przyjść o 20 i jeszcze nie ma. Chyba studenckie spóźnienie już minęło. Jeszcze specjalnie prosiłam że jak by cos miało ulec zmianie np godzina albo wogóle miała nie przyjść to proszę o sms abym nie czekała.

reklama
Kania- to z okazji rocznicy wszystkiego najnajnaj- co tylko sobie zamarzycie-wielu jeszcze takich wspaniałych rocznic w zdrowiu,miłości i spokoju:***
Co do proszenia o pomoc,to ja też niechętnie...nie umiem.Jak ktoś sam się domyśli aoferuje,to ok.A jak nie- coż,pretensji nie mam,nikt Duchem Świętym nie jest,ale nieraz by się przydało;).
Mamaagusi- miałam to napisac wcześniej,ale wciąz mi wylatywało z głowy.Co do tej Twojej szkoły:)- szacooon wielki.Wcale nie uważam tego za głupie- wspaniała praca.Oby tylko nikt z nas nie musiał w przyszłości z Twoich usług korzystać:))).
Dawidowe- no,właśnie,ciekawa byłam...Ci ludzie naprawdę jacyś porabani,czy nikt już nie zna pojęcia odpowiedzialności,punktualności i zwykłej kultury,żeby powiadomić,że nie wypali????

Do góry