reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

witam. noc u nas przespana. pobudka o 7:30. jejku teraz już w sumie od wczoraj rozpoczynamy powolne pakowanie bo do siostry lecimy w sobotę. szkoda, że moja mama z nami nie leci no ale ktoś musi się naszymy świnkami zająć. Agusia normalnie ćwiczy bieganie na całęgo. nadal raczkuje bo tak przecież pewniej jeszcze heh. a teraz siedzi i książeczki ogląda:-) to pewnie na 15 min spokój.
doris, sheeney gratki suwaczkowe dla waszych synków!!!

reklama
dzień dobry kochane :***

widze że tu Iduś piffkiem wieczornym kusiła, ehh że też nie weszłam może bym ogołociła ten sześciopak który małż z najwyższą czcią zapakował do lodówki :-p :-D

kania to wspaniale że Oliwcia tak dzielnie sobie poradziła, zuch dziewczynka! :-)

sariska
buziolki dla Zuziaczka :***

Iduś
no no no zakupowe szaleństwo i tylko jedna para butków :-p ? oj poćwiczyć trzeba, poćwiczyć :-D ;-) :rofl:

Doris Sheeney gratulacje ! :-)

mała mi napisał/a:
gdybym nie musiała za pół godziny iść po dzieciaczka do opieki

kurcze gapiostwo nie boli ale denerwujace jest :/ mała mi patrz ja oczywiscie nie w temacie :baffled: Ty robisz jako niania i sie jeszcze jakimś dzieciaczkiem zajmujesz? To super że Ci sie coś takiego udało :-)

właśnie ogarniam mieszkanie bo po dwudniowym otępieniu katarowym tyle sie tego nazbierało że szok :-p

a i takie coś wyszperane :-p u mnie jest identyko :-D

ad4682b2838207147622d97ca53ab777.jpg

Witam sie z ranka:))
mam chwilę oddechu w pracy więc teścik Idusi zrobiłam i wyszło 6w5 i nawet się troszku zgadza:)) ale skoro beti pisze, że troszke przekłamane są to testy to mam prośbę o przesłanie pdf to mogłabym sobie szybciutko wydrukować:))

oj zapomniałabym:zawstydzona/y: sheeney, dorisku gratki suwaczkowe i zdrówka dla Waszych pociech:***

Ostatnia edycja:
beti, ja robiłam test netowy 2 razy i wyszło to samo. w samej książce którą kupiłam(taaaaa, ściungłam, ale ćććććć:-D)testa jako takiego niet, piszą coby czytać wsio i się odnaleźć. a ja poszłam na skróty na próbę no i wyszło że skrót był właściwy;-)natomiast M wyszło 3 razy co innego i pewnie (jak już znajdzie w sobie tyle chęci i siły) będzie czytał całość:cool2:
a buci też z wielkimi trudami zdobyte, bo Inka też ma wysokie podbicie...
na razie tyle

To i ja test sobie niebawem strzelę. A co :-p [4w5 wyjszło i się zgadza szczególnie "Do świata zewnętrznego podchodzi z rezerwą, ale wewnętrznie bardzo go przeżywa. Gdy się w końcu otwiera, to bardzo gwałtownie i całkowicie, bez żadnych oporów." :cool2:]

DORISKU, SHENEEY suwaczkowe gratki!

i spadam pracować :sorry2:

Ostatnia edycja:
halo

Dorisek,Sheeney gratki suwaczkowe dla Doda i Tomcia i dla Was
Dobranocka to ja się piszę :-). zwłaszcza, że z krka do wrocka droga piękna.
Ida nie czyta albo troszke złośliwie olewa mą osobę?? hmmmmmmmmm............

to chyba tyle............................................niby jestem wyspana, ale jakaś mgła za oczami??

SARISKA może przez ciśnienie? mnie np. tak głowa boli, że nawet poranna kawa nie pomaga :no: dobrze, że D. ma do końca tygodnia urlop bo bym oszalała chyba...

aj no może słoneczko i fajnie, że D. w domu to Ci pomoże. A jak Ci się w domku pracuje??

Alicja o u mnie czasem jest na odwrót ;-)
Ikaa trzymam kciuki za mieszkanko, ale ogladajcie dalej. Ja też liczyłam, że ktoś kredytu nie dostanie i się przeliczyłam :-(, ale wiem, że w moim przypadku to wyszło u nas na plus.

Ostatnia edycja:
reklama
witam porannie i najpierw Doris,Sheeney gratki z okazji waszych "okraglosci" suwaczkowych:))

nie uwierzycie... moje dziecko sie obudzilo kolo 2h z takim rykiem ze szok. myslalam ze to zebiska. okazalo sie z wdupencji brakowalo 120 mleczka. potem zapadla cisza i ...dospalismy do.... 10h!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! czuje sie wyspana az mi sie w glowie kreci:) mloda tez w super humorku:) weszlam do pokoju a ona podskakiwala na dupce trzymajac sie szczebelkow i taki hihot radochy ze szok:)))))))))))))))))))) padlam doslownie:)))

dzisiaj na 14h i do 20h do tej pierd.... roboty. nienawidze tego tak bardzo.... musze jaknajpredzej uwolnic sie od tegosyfu zanim mi kregoslup peknie.

Do góry