reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
kasis, a co ci wyszło? bo M kowi dopiero za 3im razem wyszło coś z czym sie zgodził (i to był ten raz nadzorowany przeze mnie:-p)
butkami sie nie pochwalę bo:
1)nie mam cierpliwości szukać na allegro a
2)na stronie producenta ich nie ma:cool:piszą że mają od 20 a ja 18 mkupiłam:-p
3)ale, jutro postaram sie fotkę cyknąć i wstawię

a teraz spadam do wyra:***
ps. łomża miodowa +warecki, plus ewentualnie jeszcze jeden wareecki:rofl2:
-jedno za dobranockę było, drugie za maluszki-chorowitki
a trzecie za sariskę, kanię i inne mamusie zdołowane:***

IDUSIA za mnei tez???????!!!!!!!!!!!!!!:)))))))))

SUGAR to test osobowosci taki dosc ciekawy:)))

kolejne piwko peka...

spadam poogladac tv troche. i spac. papap

Ostatnia edycja:
No i zżarło mi posta,ale to z mojego gapiostwa:zawstydzona/y:- zamiast dodać stronę,to kliknęłam w tym samym oknie w trakcie pisania i łoooo:no::wściekła/y::zawstydzona/y:.
Jeszcze raz,ale krócej;-):-p
Co do Enneagramu ,to az się ciśnie pod palce " a nie mówiłam???!";-):-D.Naprawde te testy w necie są g... warte.Jeżeli chcecie naprawde miarodajnej odpowiedzi ,to albo
HELEN PALMER - ENNEAGRAM :: Antykwariat internetowy - Skup i sprzedaż książek - antykwariat.waw.pl Antykwariaty
albo z prośbą do Idy o pdf;-)
Dziulka- już pisałam i zdania na razie nie zmienię:tak:- dla mnie Ty jesteś "trójeczka".
Specjalnie zrobiłam sobie ten test i wyszło mi 4 w 5,co jest kompletną bzdurą,bo WIEM z całą pewnością,żem "9":tak:.
Tak w skrócie- testy zostały opracowane później,na użytek wielkich korporacji,które chciały wykorzystać wiedzę o zachowaniu ludzi podczas rekrutacji na poszczególne stanowiska.Ale maja się nijak do prawdziwego poznania siebie,swoich ograniczeń i mocnych stron.
W tym,co mi zżarło,napisałam szerzej,ale już mi się nie chce drugi raz:-p.Ale jak co,to chętnie odpowiem na pytania.
Kania- "strasznie" się cieszę,że Oliwka tak dobrze zniosła pobyt w żłobku.Widocznie lubi dzieci i ruch wokół siebie i jest w swoim żywiole:tak:.Ale z tymi deserkami to troche max...chyba pozostaje Ci dawać Oliwce coś od siebie,jakby miała tam dłużej zostawać...
Sariska- brawo dla Zuzi:tak:
baśka-zdrowka dla Kamilka:***
dobranocka- nawet nie wiesz,jak chętnie bym takie maleństwo teraz potrzymała w ramionach...ach...rozczuliłam się....Super,że autko znów śmiga:tak:
Ida-super,że udało sie Misi bucie kupić,zwłaszcza,że 18 to rzadkość- teraz w sobotę w Smyku patrzyłam i od 20 wszystkie:baffled:.U nas 18 byłaby na teraz "w sam raz",ale w żadną z dotąd przymierzanych jej tłusta noga nie wlazła...:no:
dawidowe- oby gorsze samopoczucie Laury od ząbków tylko było i szybko ustapiło kiejsca białym perełeczkom:tak:
MałaMi- u nas też nie ma mowy o myciu zębów ani smarowaniu w tej chwili- poprzestaje na Ibumie dla dzieci...Nie wiem,czy jest sens Dentinox na smoka,jak idą te bardziej z tyłu...
Co do prasowania- a kto by mi kazał:-D:-D:-D?!!!.Czasem jedynie coś z płócienka z falbankami,a tak to ładnie wieszam i od razu składam po zdjęciu z suszarki.Owszem,lubię stroić Amelkę:-D:tak:,ale naprawde nie widzę wielkiej róznicy w tych prasowanych i nie prasowanych po kilku minutach,jak ma coś na sobie.Ważne,żeby było czyste- więc ją przebieram ciągle:-D- to jeszcze te stosy prania prasować????Nigdy w życiu;-)!A teraz jeszcze,jak wywala non stop ciuszki z szafki- chyba serce by mi pękło,ze tyle się naprac(s)owałam ,a ona taką demolkę robi:-D:blink:.
Nat,jestem,jestem,ale piszę:tak:.Dla mnie Ty jesteś CHYBA 4,ale to tak na 60%:tak:-musiałbym cię lepiej poznać:tak:.
gratki suwaczkowe dla
Dorianka
i Tomka
Doris,Sheeney-oczywiście i dla Was wszystkiego najnajnaj:-):-):-):tak::***

DORIS, SHEENEY gratki!
HAPPYBETTI tak myślałam, że nie będzie Ci się podobać ten test ;-) bo pamiętam co pisałaś, ale nie mogłam się powstrzymać, bo uwielbiam różne testy i to 4w5, które wyszło to niestety pasuje do mnie jak ulał...

Witam się z rana.
Wyspana jestem,ale znowu taka mało ogarnięta. Zamiast się ubierać to ja nadal w piżamie siedzę, zrozumiałeby to było gdybym nie musiała za pół godziny iść po dzieciaczka do opieki. No nic lecę się zbierać i pewnie wpadnę tu po pracy:-).

Miłego dnia mamusie.

reklama
Do góry