reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

haloł
na dzieńdobry gratki suwaczkowe dla Leni -Monimoni,Laury-E-lony,Maury-Moriam
Kania trzymam kciuki. A nie zrozumiałaś nie przez nerwówkę tylko tego się nie da zrozumieć ;-)
Happi fajnie, że łikend udany tylko tak mało% oj oj i naprawde sisostry zazdraszczam ehh. Dlatego ja bym chciała drugą córcię i tak sobie wyobrażam, że te moje córcie kiedyś się wspierać będą :-). A to łóżeczko i u nas ostatnio były problemy, mój tak mocno chciał rozłożyć, że podarł dół ehhh

I się chwalimy znalazłam zeba 3 lewa górna jedyneczka ....... i niech mnie drzwi ścisną 2 kupka już była ehhh

reklama
SARISA a ja myślę, że porozumienie między rodzeństwem to nie tylko ta sama płeć zapewnia. Ja np nie chciałabym mieć siostry.

Natolin a ja też tego nie powiedziałam, że ta sama płeć i lepsze porozumienie ;-), ale ja bym chciała mieć siostrę i tym samym jakby była druga córa to bym swoje marzenie spełniała :-). I jedynie co zauważyłam, że siostry jednak lepiej ze sobą współpracują niż siostra i brat :-(

Dzieki wszystim:)
A i pogratuluje zebolków Oliwce Elwirki i Zuzi Sariski :)***
A co do porozumienia,to płeć chyba nie ma znaczenia,bo z bratem tak samo się kochamy,lubimy,rozmawiamy itp.Jedno,co się zgodzę,to to,że fajnie w ogóle miec rodzeństwo,z ktorym się rozumiemy:).

Dobry wszystkim,moja córcia weekend skonczyla dla mamusi i o 6 wstala no ale teraz juz śpi.
A co do rodzenstwa to ja mam mlodsza siostre.Jak bylysmy mlodsze to marzylam o bracie (kolegów by przyprowadzal:-p)bo ona wszedzie za mna łaziła i musiala miec to samo co ja no ale na szczescie mi sie juz odmienilo ale nie powiem bo brata dodatkowo to bym tez chciala miec.

witam u nas dwie pobudki do 6 i wziełam ją do siebie no to dospała do7.30
Magda Biedny kotek dobrzer że nic gorszego sie nie stało.wspaniali ludzie co go znależli.
Kahaaa i jak zwłoki znalezione
Kania Jak humorek
Sarisa masz jeden głosik jeszcze.Gratki ząbkowe
onimoni, E-lonie, Moriam suwaczkowe gratki

Ostatnia edycja:
hejka ranne ptaszki
zanim zapomne Elona, Moriam, Monimoni wszystkeigo naj waszym dziewczynom
elwirka - zwloki sie nie znalazly a ja juz sie balam siasc przy biurku, wiec sie nawet nie pozegnalam.
a teraz w pracy jestem jakby to kogos wzruszalo i pracuje ciezko co widac...

reklama
23062-8c8249659dbe5291a2019e6fd9dbe631.jpg

Dzien dobry :laugh2:

SARISKA gratulacje dla Zuzka:))) teraz tylko patrzeć jak druga górna jedynka się pojawi.

odnośnie porozumienie pomiędzy rodzeństwem to ja podobnie jak SARISKA zawsze chciałam mieć siostrę i mimo, iż zapewne zależności jako takiej w płci rodzeństwa a zażyłości emocjonalnej nie ma to ja jakoś z moim młodszym bratem średnio się dogadać potrafię. Poza tym mama mi opowiadała, że jak była w ciaży z moim bratem to nic tylko chodziłam i mówiłam "będę miała siostrzyczkę" i cieszyłam michę przy tym. A jak się okazało, że to braciszek to dwa dni płakałam... o! :-p

HAPPY cieszę się, że weekend udany. O i Twój mężczyzna przy dobrych wiatrach już w czw. do Was wyruszy? super!
KANIA myślami jestem cały czas z Tobą!
E-LONA, MORIAM, MONI suwaczkowe gratki dla Was :happy:
DORISKU hejoł :*

i spadam robotjać i piniondze zarabiać :rofl2::happy::laugh2:

Ostatnia edycja:
Do góry