reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

nie no moi wspolpracownicy mnie wlasnie rozwalili na maxa. :-):-):-)
poszlam sobie do kibelka na "dwojeczke", ludzka rzecz. jako, ze drzwi do toalety sa w naszym pokoju, bez zadnego korytarzyka czy cós to zeby sie odglosami nie stresowac odkrecilam kran. zrobilam co mialam zrobic, raczki umylam, poprawilam makijaz... troche sie moze zeszlo, wychodze a tu pod kiblem zebranie. pytam co jest. otoz uslyszeli wode a zaraz potem moj kaszel (newet nie pamietam, zebym kaszlala, no ale moze) i uznali, ze rodze i debatowali kto ma wejsc mi pomoc - first aider (nie umiem na polski przetlumaczyc, sorry), ktory jest facetem czy jakas laska. najbardziej rozwalil mnie ten kaszel ... zapytalam czy ich zdaniem mialam rodzic ustami i sie krztusilam, ale nie umieli doprecyzowac. ech, ludzie...:-D

reklama
nie no moi wspolpracownicy mnie wlasnie rozwalili na maxa. :-):-):-)
poszlam sobie do kibelka na "dwojeczke", ludzka rzecz. jako, ze drzwi do toalety sa w naszym pokoju, bez zadnego korytarzyka czy cós to zeby sie odglosami nie stresowac odkrecilam kran. zrobilam co mialam zrobic, raczki umylam, poprawilam makijaz... troche sie moze zeszlo, wychodze a tu pod kiblem zebranie. pytam co jest. otoz uslyszeli wode a zaraz potem moj kaszel (newet nie pamietam, zebym kaszlala, no ale moze) i uznali, ze rodze i debatowali kto ma wejsc mi pomoc - first aider (nie umiem na polski przetlumaczyc, sorry), ktory jest facetem czy jakas laska. najbardziej rozwalil mnie ten kaszel ... zapytalam czy ich zdaniem mialam rodzic ustami i sie krztusilam, ale nie umieli doprecyzowac. ech, ludzie...:-D
buhhhhaaaaa :) az sie chipsem zadlawilam

nina wspolczuje, ale juz niedlugo bedziesz tulila malenstwo w ramionach

Póki co, skurcze mi się rozjechały. Bleee...

Nie martw się ja moją córkę urodziłam dwa tyg. po terminie i pojechałam na patologię i nagle zaczęłam rodzić. Dostałam takich skurczy, że wstać nie mogłam, a wody mi odeszły na porodówce. Więc może cię złapać w każdej chwili. Życzę udanego rozwiązania i szybkiego.

Ostatnia edycja:
a dziewczyny klikac kto jeszcze dzis nie klikal TWOJE PUDEŁKO , bo sie jakis nowy pojawil i w jeden dzien ponad 8tys glosow natrzaskal, wiec moze ma jakiegos boota czy cós. wiec do dziela kochane bo to juz ostatni dzien

efa kochanie, ty sie nie stresuj. ty jutro urodzisz.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Nie martw się ja moją córkę urodziłam dwa tyg. po terminie i pojechałam na patologię i nagle zaczęłam rodzić. Dostałam takich skurczy, że wstać nie mogłam, a wody mi odeszły na porodówce. Więc może cię złapać w każdej chwili. Życzę udanego rozwiązania i szybkiego.

Dzięki :). No ja też mam nadzieję, że urodzę naturalnie, bez wywoływania.

Kahaaa, Ty nasz wróżu nadworny ;')

ja tam wrozem nie jestem i byc nie mam w planie. po prostu uwazam, ze termin 1 pazdziernika nalezy ci sie jak psu zupa i na twoja podswiadomosc dzialam wszelkimi metodami...

Efa ja niestety musiałam mieć cc, ale to nie jest reguła. Ważne żeby było zdrowe.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry