reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

do wtorku nie daleko:)za to ja w poniedziałek mam jeszcze większa wyprawę heh jadę pociągiem do Wrocka na ostatnie nielegalne badanie usg, trochę sie boję bo sama się wybieram,ale w sumie z domu na dworzec bliziutko z dworca we wrocku też bliziutko, mam nadzieje,ze nic sie nie wydarzy bo we wrocku to raczej bym nie chciała rodzic z daleka od domu hehhe chociaz sama urodziłam sie we wrocku na dawida:)P

reklama
Dziewczynki a pamiętacie dzisiaj o swoich panach? Dzień chłopaka przecież. Ja wyskoczyłam kupić dużą czekoladkę milki dla mojego z jakimiś piłkami do nogi, to chyba jakieś chrupki w czekoladzie czy coś. Przy okazji kupiłam jajka do ciasta bo mam w proszku takie czekoladowe i też zamierzam upiec z tej okazji. Czekam aż rozpuszczona margaryna ostygnie.

Dziewczynki a pamiętacie dzisiaj o swoich panach? Dzień chłopaka przecież. Ja wyskoczyłam kupić dużą czekoladkę milki dla mojego z jakimiś piłkami do nogi, to chyba jakieś chrupki w czekoladzie czy coś. Przy okazji kupiłam jajka do ciasta bo mam w proszku takie czekoladowe i też zamierzam upiec z tej okazji. Czekam aż rozpuszczona margaryna ostygnie.

O kurcze zapomniałam:((( akurat idę na miasto dziś to kupie mojemu jakiś prezencik:))

ten Twój mąż to ma niezłe pomysły... ;-)
a ja też już wariuję, szczególnie, że jeszcze dodatkowo muszę się tym zwolnieniem lekarskim martwić i jestem tak wkurzona na moją gin, że żałuję, że do niej chodziłam
Natolinku jakbyś planowała następną ciążę to polecam mojego ginekologa. Mimo, że mam termin na 6 października to wystawił mi zwolnienie z zapasem do 15 października :) A masażu szyjki mi nie zrobił bo stwierdził, że za bardzo by mnie bolało :)
U mnie zapowiedzi porodu nadal brak i już pogodziłam się z faktem, że pewnie będą mi wywoływali. Za tydzień mam się zgłosić na KTG i się zobaczy.
Humor mi dziś dopisuje bo czekam na kuriera z wózkiem :D

Ja się melduję nadal w domku. Idą mi jakieś skrzepy, ale rozwarcia jeszcze brak. Skurcze mam nieregularne, ale nie zanikają np. w wannie. Sama nie wie, co o tym myśleć. W szpitalu mówili przez telefon, że jeśli te upławy to są brązowe niteczki, a nie świeża krew, to prawdopodobnie szyjka się otwiera. Ot i tyle.

heh, jak ja dziś wreszcie wytoczyłam się z domu na zakupy w tych wszystkich bluzach (nie dopinających się) i grubaśnej kurtce męża to wyglądałam jak nie przymierzając samochód ciężarowy... i tak też się w tym poruszałam

to sie powtorze ale normalnie wczoraj to sie sama wsytaszylam jak wygladam jak ciotka klotka, nic do nieczego mi nie pasuje i plaszcz mamy ktory sie nie dopina, taki dla pan po 50 :) normalnie parodia, buty dwie pary ktore mi wchodza na stopy, to rozwe baletki i brazowe na niskim obciasie do tego getry 3/4 i jakies rozciagniete swetro bluzy

Dziewczynki a pamiętacie dzisiaj o swoich panach? Dzień chłopaka przecież.
a moj za kare nic nie dostanie, bo w pon. mielismy rocznice cywilnego i zapomnial!!!!!!!!!!!!

Natolinku jakbyś planowała następną ciążę to polecam mojego ginekologa. Mimo, że mam termin na 6 października to wystawił mi zwolnienie z zapasem do 15 października :)
a tak normalnie wysatwiala to zwolnienie? kurne ja schizuje tez bo mam tylko do pon. i juz mi powiedzial, ze dluzej nie moze bo nie.... co lekarz to inna teoria i badz tu czlowieku madry, ale bede sie martwic w pon. jesli nie urodze do tego czasu

idus jak zacznynam panikowac to moj mowi stanowczym glosem, ze trzeba bylo pomyslec zanim chcialam, a teraz mam nie panikowac bo juz odwrotu nie ma, normalnie wtedy mam ochote go wlakiem przez glowe

Ewuś dawaj znać jakby jednak coś się zaczęło :)

Malutka80 - ja pamiętałam i kupiłam swojemu tego największego Leszka, udekorowałam kokardką :)

Można by zawsze siebie obwiązać też kokardką ale w obecnym "stanie" chyba nidy rydy ;) Nie ma takiej długiej wstążki co by mój brzuch opasała :D

reklama
margeritka, jakby mój strzelił taki tekst to mówiłby przez miesiąc falsetem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a mnie dzisiejsze święto absolutnie nie wzrusza, bo ostatnio jedynymi prezentami jakie mi małż fundował były róże. a dla mnie to nie prezent tylko dodatek. więc oprócz "słodkiej obecności żony" nic więcej mój nie otrzyma:p

Do góry