Ale by było poruszenie na uczenimoże dostał by już indeks bez egzaminów
![]()
To samo mi mój tata powiedział
Ale stwierdziłam, że co będę siedzieć w domu i czekać jak na skazanie. Lepiej iść i poprawić sobie humor
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale by było poruszenie na uczenimoże dostał by już indeks bez egzaminów
![]()
Taak teraz czas na Ewę, bidna jeszcze czeka. Potem Ulisia
Ja jeszcze też mam czas. 2 tygodnie. Ale i tak wolałabym szybciej![]()
hej ja jeszcze jestem podrodze![]()
kahaaa - jak to Ci mleko poszlo???? Tak wczesnie??? 36 tydzien???
hej ja jeszcze jestem podrodze![]()
kasis, jakie dobrze??????????????? ja mam tydzień do 40tki i już schizuję (jak to ja), ze pewnie przenoszę, położą na pato, będą wywoływać i cuda niewidy odprawiać, a ja nienawidzę szpitali!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja tez chociaz do 40tc jeszcze troche. ech watriatki z nas i tyle!mam te same mysli :-( ....
Dzięki. Rzeczywiście dziś już lepiej.E lona głowa do góry jutro tez jest dzieńbyle cały czas do przodu
![]()
Dzięki. Już jest dobrze tylko trzeba przypominać o używaniu prawej ręki. Przeziębienie też minęło. Jutro pierwszy dzień do przedszkola. Mam nadzieję, że trochę pochodzi zanim jakieś choróbsko złapie.E-lona - a jak z synkiem?
A co? Też nagrodę wygrałaś? ;-)ale mi sie mordka uśmiechnęła, jak zobaczyłam że sparrow urodziła!!!!!!!!!!!!!![]()