reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Wow! Chyba moja kolejka się zbliża... :-)
no ty juz 40 tydz:)) a ja cos czuje ze do poniedzialku tez sie wykluje ehheheh a jak nie to we wtroek wizyta i skierowanie do szpitala na wywolanie:))
ale brzuszek twardy sie czesto robi, plecki troche bola i mam takie brazowawe uplawy wiec pewnie sie zbliza godz zerooooooo

a więc miałam masaż szyjki i śluzu mi się uwalnia sporo więc czekam .. może akurat się zacznie już niedługo ... hmmm
Proś, a będzie Ci dane :D
jutro ide . wejde i poprosze o masaz:)))
pszczylaszka, ja też dzisiaj wizyta :) i padnę na kolanka i zrobię plizzzzzz plizzzzz

czesc dziewczyny, chcialam wam tylko powiedziec ze jutro rano szykuje sie na planowana cc o 9.00. trzymajcie kciuki.
zycze wam wszystkim nierozpakowanym szybkich i bezbolesnych porodow. odwzwe sie jak wroce ze szpitala. pa
Aguś przesyłam duchowe wsparcie !

HEJ DZIEWCZETA

moj przedostatni dzien pracy!!!!!!!!! HURA!!!!!!!!!!!!! przyznam szczerze, ze juz nie moge. w niedziele po weekendzie swietnie sie czulam i nawet mi taka mysl przyszla do glowy, zeby jeszcze z tydzien dluzej pochodzic do pracy, ale juz w poniedzialek przyszlo oswiecenie!!! NO F...ING WAY!!!!!!!!!!!!!

concita trzymaj sie cieplo i wracaj do nas jak tylko dojedziesz do siebie

aga12/1979 - kciuki zacisniete, ale zazrdoszcze, juz dzisiaj zobaczysz swoje malenstwo!!

mala mi - rowniez powodzenia, i pamietaj zapowiedz pielegniarkom, zeby tesciowej na oddzial nie wpuszczaly!

Ja sie znów nie wyspałam, ilosci wycieczek do kibelka nawet nie licze bo nie ma sensu, do tego wredny katar więc prawie całą noc spędziłam na smarkaniu. Podbrzusze napiernicza a wczoraj wieczorem miałam 2 takie skurcze że wow! Po minucie trwały i były takie "rasowe". Po południu mam gina i musze oznajmic mu że we wtorek to sie chyba nie dam rady połozyc bo sie z badaniami kardiologicznymi nie wyrobie...no chyba że po ocenie mojego ostatniego KTG stwierdzi że mam sie kłaść już bo skurcze sie piszą regularne i żeby potem nie było z zaskoczenia...

kurcze loliszka - zazdroszcze, u mnie nic, zadnych skurczy (chyba), noc przesypiam prawie cala, no zero zwiastunow porodu, jedynie mleko mi wczoraj poszlo!

Wow! Chyba moja kolejka się zbliża... :-)
no efe jeszcze przepusc, bo sie bidulka nam juz dlugo meczy i do roboty!!!!

reklama
Witam dziewczyny!!Tak czytam i zazdroszczę.Miałam już jeden termin z usg na 26września ale nic z tego teraz mam drugi na dziś ale wydaje mi się ze też jeszcze nic z tego nie wyjdzie.Boli mnie brzuch jak na miesiaczke,krzyża jak nie wiem co i wogóle mam takie bóle wszystkiego ale nie weim czy to już cos sie dzieje bo to moja pierwsza ciąża.Pozdrawiam serdecznie.

Będzie Kamilek;*;)

Do góry