Olcia2052
Fanka BB :)
U mnie podobnieJa też w przyszłym 38 (ale mentalnie 26 )
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie podobnieJa też w przyszłym 38 (ale mentalnie 26 )
potwierdziłam, ja owulację miałam w 6 dc (nie miałam monitoringu, ale wszystko ona to wskazywało - testy owu, temperatura, ból, plamienie różowe, śluz płodny) i równo 14 dni po dostałam okres, więc cykl trwał 20 dniale takie rzeczy się zdarzają jakby owulację były u każdej super regularne to nie byłoby monitoringów, mierzenia temperatury, testów owulacyjnych..
A nie zmieniłaś czasem jakiś supli albo nie zaczęłaś czegoś pić?
Owulacje zaraz po okresie się zdarzają, ja jestem dzieckiem z takiej owulacji
Staram się robic o podobnych godzinach, ale nie zawsze się udaje, no zobaczymy będę dalej robić, w weekend coś podziałamy i będziemy czekać...@Paula949 witaj! A masz jakies objawy zbliżającej się miesiączki?
@igunia93 nie doradzę Ci niestety mi testy owu wychodziły w tym cyklu pozytywne i wszystko pokrywało się z objawami. Na innym forum jedna laska pisała ze wychodziły jej testy owu negatywne i rzeczywiscie miała bezowulacyjne cykle. Mogłaś też nie trafić poprostu w pokoju. Robisz testy codziennie mniej więcej o tej samej godzinie?
zmienioneJa dzisiaj jestem już 7dp IUI i mój nastrój niestety nie należy do najlepszych. Brzuch mam jak balon, zaparcia również - obstawiam, że stoi za tym duphaston..
No i nadal czekam.. Proszę o zmianę daty testowania, 8 października idę na betę
wydaje mi się że bardzo dobraDziewczyny czy prolaktyna w 5 dniu cyklu 8.4 to ok