reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁Październikowe kreski ! 🍎

Cześć,
@Patka2207 ja poproszę na 20.10

Powodzenia dla Wszystkich💪

Ps
Byłam na konsultacjach u dwóch immunologow. Wieczorem napiszę co, który mi powiedział.
W pracy mam ostry zap.ol i nie mam siły na nic.
Dodatkowo mam problem z nadgarskiem, zaczal boleć i nie odpuszcza :(
Daj znać jak ci immunolodzy, jestem ciekawa co powiedzieli 🙂
Współczuję sytuacji w pracy :(

reklama
Hej Dziewczyny! Przychodzę zdać relację - dziś 29 dzień cyklu, na testowanie jestem zapisana 7 października, ale wczoraj zauważyłam plamienie, pomyślałam że zaczyna się okres...
W lipcu wyłapałam biochem i już sobie postanowiłam że nie będę testować przed terminem, no ale jednak coś mnie tknęło bo od wczoraj krwawienia już nie miałam...
Teraz (nie z porannego moczu) wyszedł taki test.. Chyba będę monitorować do poniedziałku czy krwawienie się rozkręci i w razie czego w pon zrobię kolejny test albo pójdę na betę

Gratulacje! Mam nadzieję, że dołączysz do czerwcowych mam 🥰

Hej dziewczyny, ostatnio trochę napięty grafik , ale daję znać że żyję. Dzisiaj 3dc , od wczoraj stymulacja jutro trzeci zastrzyk. Dzisiaj lekkie kłucia w prawym jajniku, ale nic specjalnego, czuje się ok, mam nadzieję, że tam w ogóle coś rośnie i będzie co oglądać na wtorkowej wizycie w klinice🙈

Hej dziewczyny, ostatnio trochę napięty grafik , ale daję znać że żyję. Dzisiaj 3dc , od wczoraj stymulacja jutro trzeci zastrzyk. Dzisiaj lekkie kłucia w prawym jajniku, ale nic specjalnego, czuje się ok, mam nadzieję, że tam w ogóle coś rośnie i będzie co oglądać na wtorkowej wizycie w klinice🙈
Na pewno bedzie co ogladac :) U mnie dzis 5dc i było okolo 10 pęcherzyków na wizycie.

Cześć dziewczyny. Okres powinien przyjść wczoraj lub dziś, od 2 dni czuje że to już tuż tuż, ale póki co nie ruszyło. A tak czekam żeby już zacząć nowy cykl i nowe szanse 😒 jak się czujecie w ostatnich dniach przy tej zmieniającej się pogodzie? Ja jestem baaardzo zmęczona, w sumie nie wiem czy to bardziej kwestia mnóstwa pracy czy pogody czy wszystko razem 🤪

Cześć dziewczyny jestem pierwszy raz na kreseczkach, poproszę o zapisanie na 26.10
To będzie moja 5 ciąża (mam je do dziecko i w tym roku 2 poronienia do 10 tc)
Dzisiaj jadę na pobranie krwi na zespół antyfosfolipidowy.
Jedną z lekarek mówiła żebym brała acard od dwóch kresek, ale ja wymiotuję po polopirynie a to chyba to samo więc ogólnie to sama nie wiem co mam robić w kolejnej ciąży

reklama
Do góry