reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁Październikowe kreski ! 🍎

mnie kazała za 1 razem przyjść w 10 DC na pierwszą wizytę , teraz przez zawirowania miałam umówiona wizytę w 6 DC i było za wcześnie bo jeszcze nie było za dużo widać ale wsumie dobrze bo mogła mi dzięki temu wydłużyć stymulację . Myślę że u ciebie jeżeli będziecie dopiero zaczynać stymulacje , wsumie dobrze jak pójdziesz wcześniej bo zobaczy czy trzeba już coś podawać czy jeszcze nie ☺️
ale wsumie już miałam wtedy przed wizytą wypisany lek , więc miałam lamette i dlatego kazała mi przyjść w 10 DC już na monitoring

reklama
@mammania jak miło, że do nas zaglądasz 🙂
@klaudia16 dziękuję dziewczyny za odpowiedź. Nie mam leków. Ani żadnej rozpiski, planów, nic 🙂. Myślę, że lekarz chce najpierw sprawdzić czy mam w ogóle owulację. Tak tylko przypomnę, że mam pcos, pierwsza ciąża dzięki ivf, druga po 10 latach, która zakończyła się obumarciem w 11 tygodniu. Więc może coś być na rzeczy, że mam raz na ruski rok jajeczkowanie.

@klaudia16 dziękuję dziewczyny za odpowiedź. Nie mam leków. Ani żadnej rozpiski, planów, nic 🙂. Myślę, że lekarz chce najpierw sprawdzić czy mam w ogóle owulację. Tak tylko przypomnę, że mam pcos, pierwsza ciąża dzięki ivf, druga po 10 latach, która zakończyła się obumarciem w 11 tygodniu. Więc może coś być na rzeczy, że mam raz na ruski rok jajeczkowanie.
Bardzo Wam wszystkim kibicuję, niezmiennie ❤️❤️❤️

Zapomniałam napisać, że u mnie cykle 28 dni, bo pytałaś przecież o to, więc w sumie to ma sens, że masz zalecenie przyjść 2 dni wcześniej niż ja, skoro u Ciebie jest 26.

może tak być , ja mam narazie tylko podejrzenie pcos , nie stwierdziła tego całkiem ale za pierwszym razem jak byłam w lipcu u nie pewna że pewnie owulacja będzie na dniach okazało się że nawet nic na to nie wskazuje , dlatego dostałam od niej wtedy zastrzyki ,bo już było za późno na tabletki , a od kolejnego cyklu zaczęła stymulację Lametta i właśnie wizyta w 10 DC , na szczęście dobrze reaguje na stymulację i pecherzyk pęka sam . U mnie cykle trwają 27-32 , a owulację miałam w sierpniu w 12 DC ale przez biochema okres dostałam w 31 DC

Hej Dziewczyny! Przychodzę zdać relację - dziś 29 dzień cyklu, na testowanie jestem zapisana 7 października, ale wczoraj zauważyłam plamienie, pomyślałam że zaczyna się okres...
W lipcu wyłapałam biochem i już sobie postanowiłam że nie będę testować przed terminem, no ale jednak coś mnie tknęło bo od wczoraj krwawienia już nie miałam...
Teraz (nie z porannego moczu) wyszedł taki test.. Chyba będę monitorować do poniedziałku czy krwawienie się rozkręci i w razie czego w pon zrobię kolejny test albo pójdę na betę
Syper 🩷 idziesz na betę ?

reklama
Do góry