reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁Październikowe kreski ! 🍎

reklama
ale takie rzeczy się zdarzają 🤷🏻‍♀️ jakby owulację były u każdej super regularne to nie byłoby monitoringów, mierzenia temperatury, testów owulacyjnych..
A nie zmieniłaś czasem jakiś supli albo nie zaczęłaś czegoś pić? 🤔

Owulacje zaraz po okresie się zdarzają, ja jestem dzieckiem z takiej owulacji 🤣
potwierdziłam, ja owulację miałam w 6 dc (nie miałam monitoringu, ale wszystko ona to wskazywało - testy owu, temperatura, ból, plamienie różowe, śluz płodny) i równo 14 dni po dostałam okres, więc cykl trwał 20 dni 🙈

@Paula949 witaj! A masz jakies objawy zbliżającej się miesiączki?
@igunia93 nie doradzę Ci niestety:( mi testy owu wychodziły w tym cyklu pozytywne i wszystko pokrywało się z objawami. Na innym forum jedna laska pisała ze wychodziły jej testy owu negatywne i rzeczywiscie miała bezowulacyjne cykle. Mogłaś też nie trafić poprostu w pokoju. Robisz testy codziennie mniej więcej o tej samej godzinie?
Staram się robic o podobnych godzinach, ale nie zawsze się udaje, no zobaczymy będę dalej robić, w weekend coś podziałamy i będziemy czekać...

Ja dzisiaj jestem już 7dp IUI i mój nastrój niestety nie należy do najlepszych. Brzuch mam jak balon, zaparcia również - obstawiam, że stoi za tym duphaston..

No i nadal czekam.. Proszę o zmianę daty testowania, 8 października idę na betę 🤞

reklama
Do góry