reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁Październikowe kreski ! 🍎

Przepraszam. Na razie chyba zniknę na jakiś czas. Drożność w tym cyklu odpada, bo nie zdążę dostać wyników cytologii. Dodatkowo partner znów ma wątpliwości czy jest „już” gotowy, żeby się starać więc i tak raczej nie będzie tematu.

Jeśli się okaże że jakieś starania w tym miesiącu będą to wrócę. Jak nie to na razie chyba muszę się trochę wyłączyć.
rozumiem 😔 w takim razie dajcie sobie czas i porozmawiajcie na spokojnie o tym wszystkim . Wiem że czasem bywa różnie , są chwile zwątpienia i uczucie że ma się już dość .

reklama
rozumiem 😔 w takim razie dajcie sobie czas i porozmawiajcie na spokojnie o tym wszystkim . Wiem że czasem bywa różnie , są chwile zwątpienia i uczucie że ma się już dość .
Czytam Twoje wypowiedzi
Czy Twój partner chce naprawdę dziecko?
Związek to kompromisy musicie do jakiegoś dojść,bo Ty robisz tak dużo a druga strona nie chcę.
Może myśli że przez ciążę odepchniesz go.
Faceci są ogólnie dziwni moim zdaniem.
Trzymam kciuki.

Czytam Twoje wypowiedzi
Czy Twój partner chce naprawdę dziecko?
Związek to kompromisy musicie do jakiegoś dojść,bo Ty robisz tak dużo a druga strona nie chcę.
Może myśli że przez ciążę odepchniesz go.
Faceci są ogólnie dziwni moim zdaniem.
Trzymam kciuki.
Myślę, że on w ogóle to chce dziecko. Ale chyba zwątpił, czy to już ten czas…

reklama
Do góry