reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

reklama
U mnie pan mąż po badaniu, czekamy na wyniki do 12-13, potem o 19 moja wizyta.

Z tymi badaniami męskimi to jest trudny, ale tez myśle, że oni musza sami dojrzeć i uświadomić sobie, że to jest potrzebne. Ja trochę ponarzekalam, trochę się powsciekalam, nie byłam niestety miła bo wjechały oczywiście teksty „jak nie chcesz iść to znaczy, że ci nie zależy” 🤦🏼‍♀️. Trochę przymknęłam się, był ten ślub, urlop, on zobaczył ile ja rzeczy badam to sam powiedział że się umówił. Martwię się tylko, że ta nasza przerwa może być za krótka, No ale wezmiemy na to poprawkę…

U mnie pan mąż po badaniu, czekamy na wyniki do 12-13, potem o 19 moja wizyta.

Z tymi badaniami męskimi to jest trudny, ale tez myśle, że oni musza sami dojrzeć i uświadomić sobie, że to jest potrzebne. Ja trochę ponarzekalam, trochę się powsciekalam, nie byłam niestety miła bo wjechały oczywiście teksty „jak nie chcesz iść to znaczy, że ci nie zależy” 🤦🏼‍♀️. Trochę przymknęłam się, był ten ślub, urlop, on zobaczył ile ja rzeczy badam to sam powiedział że się umówił. Martwię się tylko, że ta nasza przerwa może być za krótka, No ale wezmiemy na to poprawkę…
3 dni to jest dobry okres abstynencji, tym się nie martw🙂 jak mój badał, to też mieliśmy 3 dniową.

Nie wiem co powiedzieć 🥹 boję się cieszyć, bo to początek początku, ale wygląda na to, że coś ruszyło 🥹
Stephen Colbert Fingers Crossed GIF by The Late Show With Stephen Colbert

reklama
Do góry