reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

reklama
No 23dc z 27 więc już powoli zegar zaczyna tykać.

Wy się ze mnie śmiejecie a ja mówię serio z tą białą kreską! 🤣🤣🤣
Na zdjęciu bardzo delikatnie to widać leciał różowy pasek, na środku zrobiła się biała krecha i potem znowu poleciał różowy pasek 🤣🤣🤣Zobacz załącznik 1577313
Ja też tak miałam na facelle akurat. Uznałam to za tak bardzo jebitny negatyw, jakby beta mogła na ujemny poziom spaść 😂

Wow wow wow 😍😍😍🤞🤞✊✊️ beta i progesteron
Przysięgam ze w to nie wierzyłam ani odrobinkę już, No może taki 1% 🙈

Tak to jest jak się wysika 15 superczułych od 8 do 13 dpo i cien cienia nawet. 🤣 później się obraziłam na to wszystko, chciałam się wieczorkiem piwka napić- dla pewności zrobię. I jeb.

U mnie tez dzisiaj będzie testowanie 😆 ale trochę się boje że będzie peak bo temperatura dzisiaj tez poszła w dół, a męża akurat nie ma od wczoraj i ostatnie teges szmeges w środę 🙈

Załączniki

• IMG_3002.jpeg
    IMG_3002.jpeg
    104 KB · Wyświetleń: 49
reklama
Do góry