Martxx1
Fanka BB :)
Nie wiem. Cały miesiąc testy owu były pozytywneKtóry dpo?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wiem. Cały miesiąc testy owu były pozytywneKtóry dpo?
Cudna kreskaU mnie coś się różowi
Ja dzisiaj 6... Znowu testowałam Nie ma się co oszukiwać, będę już codziennie xD I najlepsze że najpierw coś widziałam, a potem stwierdziłam że chyba zwariowałam no i faktycznie nic tam nie maNie wiem. Cały miesiąc testy owu były pozytywne
Wspaniale!!!U mnie coś się różowi
No weeeez a ja tu wchodzę rano z myślą ze zaraz pokażesz 2 ||A ja stchórzyłam i z pełną premedytacją rano się normalnie wysikałam i nie testowałam
Bardzo ładnie się różowiU mnie coś się różowi
Ja grzecznie czekam tym razem i mam tylko 2 testyJa dzisiaj 6... Znowu testowałam Nie ma się co oszukiwać, będę już codziennie xD I najlepsze że najpierw coś widziałam, a potem stwierdziłam że chyba zwariowałam no i faktycznie nic tam nie ma
Czuję wewnętrznie, że za wcześnie na testowanie i panicznie boję się rozczarowania… Nadal wydaje mi się, że owu miałam później, bo ból owu typowy dla mnie miałam 11.10. Zawsze @ mam 13-14 dni po tym bólu, więc zakładam, że to ból w trakcie owu. Dziś byłabym więc dopiero 6 dpo Kłóci mi się to natomiast z tym, że różowe plamienia miałam wczoraj i w niedzielę, czyli 4-5 dpo, trochę szybko Dziś na razie czysto. Nie wiem już sama… Tak czy siak jeśli to plamienie to implantacja, to dopiero dziś jest 2 dzień po, to z sikańca marne szanse żeby coś wyszło Boże jak ten ostatni tydzień do @ zawsze się dłużyNo weeeez a ja tu wchodzę rano z myślą ze zaraz pokażesz 2 ||