HeraUnique
Fanka BB :)
Hamuj kobieto... To jest sprawa między nimi. Po co się wtrącasz? Mamba nie potrzebuje pomocnikaŻałosna jesteś.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hamuj kobieto... To jest sprawa między nimi. Po co się wtrącasz? Mamba nie potrzebuje pomocnikaŻałosna jesteś.
Również mi bardzo miło[emoji4][emoji4] z czym mam hamować? Napisałaś komentarz więc odpowiedziałam Ci[emoji12]Wez hamuj, bo za bardzo się wczulas. Narka już naprawdę i nikogo już nie prześladuje i nie szukaj zaczepki, bo zachowujesz się jak żmija.
Czy śledzicie konflikt tych dziewczyn od początku, czy wystawiacie opinie po 3 komentarzach? I wysuwasz daleko idące, nieprawdziwe wnioski. Nie tylko młodą denerwowało codzinne wstawianie i szukanie cieni kresek u mamby, i mamba dobrze o tym wie. Wtrącanie się i obrażacie kogoś z kim nawet słowa nie zamieniłyście. To jest smutne i żałosneMloda1994 ewidetnie maszz problem, jestes sfrutrowana swoim nie powodzeniem i wyladowujesz sie na dzirwczynach ktorym sie udaje. Bardzo Ci wspolczuje [emoji17]
Czy śledzicie konflikt tych dziewczyn od początku, czy wystawiacie opinie po 3 komentarzach? I wysuwasz daleko idące, nieprawdziwe wnioski. Nie tylko młodą denerwowało codzinne wstawianie i szukanie cieni kresek u mamby, i mamba dobrze o tym wie. Wtrącanie się i obrażacie kogoś z kim nawet słowa nie zamieniłyście. To jest smutne i żałosne [emoji3577][emoji1690]
Wróć na wątek marcowych mamZgaduj skoro Ci tak dobrze idzie [emoji6]
Wróć na wątek marcowych mam[emoji1690]
[emoji8][emoji8]
Wróć na wątek marcowych mam[emoji1690]
Mamba nie do Ciebie dziewczyna jest na wątku marcowych mam... Serio musisz?A co było w marcu? XD