reklama
Widzę cień ❤Test z dzisiaj.
K
Katijah
Gość
Coś jakby przebijaTest z dzisiaj.
Mecenasowa27
Fanka BB :)
też widzę delikatnie cień więc trzymam kciuki żeby to było toTest z dzisiaj.
Fajnie że tak dużo dziewczyn w tym miesiącu ujrzalo swoje dwie wymarzone kreski. Mam nadzieję że mi się uda w tym cyklu w końcu i będę miała przepiękny prezent na 30 urodziny. A akurat okres powinnam mieć 9 listopada ale mam nadzieję oczywiście ze się nie pojawi a 20 listopada mam urodziny proszę trzymajcie mocno kciuki żeby mój wymarzony urodzinowy prezent się spełnił
K
Katijah
Gość
To jesteś jeszcze przed owulcja?też widzę delikatnie cień więc trzymam kciuki żeby to było to
Fajnie że tak dużo dziewczyn w tym miesiącu ujrzalo swoje dwie wymarzone kreski. Mam nadzieję że mi się uda w tym cyklu w końcu i będę miała przepiękny prezent na 30 urodziny. A akurat okres powinnam mieć 9 listopada ale mam nadzieję oczywiście ze się nie pojawi a 20 listopada mam urodziny proszę trzymajcie mocno kciuki żeby mój wymarzony urodzinowy prezent się spełnił
ana_banana
Gratuluję wszystkich pozytywnych testów ja jeszcze tydzień do @. Ale już mnie strasznie kusi zrobić test-tak wiem że za wcześnie zobaczymy jak z moją silną wolą. Pewnie w środę zrobię pierwszy bo będzie ok 14 dni po owulacji
33latka
Wstawiam przerobione kolory w Twoim zdjeciu [emoji6] mialam podobną kreske w 10 dpo. A dzisiaj taka jak na zdjęciuTest z dzisiaj.
reklama
Hanciaaq
to mam nadzieje, ze u mnie będzie tak samo!Wstawiam przerobione kolory w Twoim zdjeciu [emoji6] mialam podobną kreske w 10 dpo. A dzisiaj taka jak na zdjęciuZobacz załącznik 1189420Zobacz załącznik 1189421
Podziel się: