reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe brzuszki <3

Aaaaaaaa no chyba ze ... stąd moje zdziwko. .. a że pamiętam ze mieszka za granicą to wszystko możliwe.
My w norwegii śnieg czasem w maju miewalismy :/

reklama
Tylko czemu na pierwszym zdjęciu za oknem jest śnieg ....

Przed władowowaniem tutaj na stronie , wyskoczyło mi że fotka jest za duża. Więc zmniejszyłam format zdjęcia na paintcie 8-):D
Z drugiej strony to nie jest też śnieg ani światło tylko mżawka która mi towarzyszyła na sesji a w Irlandii ciągle pada. Bądź efekt zmniejszenia zdjęcia hihi

Jak coś , to tutaj masz linka w miarę lepszej jakości (chociaż wątpie że fb lepszy kontrast pokazuje) :
Link do: Facebook

Jest to moja 1 ciążowa sesja i żeby nie było , pokazuje lepszy format ale nie się chwalę oki ? ;)

Miłego dzionka wszystkim , idę się dalej przespać bo coś pogoda mnie doprowadza do senności.

U mnie 26t3d:)
Masz rację Poziomki coraz okraglejsze;)
IMG_20160702_131735179.jpg

Załączniki

• IMG_20160702_131735179.jpg
    IMG_20160702_131735179.jpg
    525,6 KB · Wyświetleń: 417
reklama
Do góry